Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Οι κορυφαίοι της Ναυτιλίας στα Greek Shipping Awards

gsa12

Παρουσία παραγόντων της Ναυτιλίας απονεμήθηκαν πριν λίγες μέρες στο πλαίσιο ειδικής τελετής τα Greek Shipping Awards για το 2012, τα οποία διοργάνωσε η Lloyds List, στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο, σε ένδειξη αναγνώρισης των επιτευγμάτων της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, καθώς και της προώθησης της Ελλάδος ως διεθνές ναυτιλιακό κέντρο.

 

Ανάμεσα στα πρόσωπα που τιμήθηκαν ήταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Paragon Shipping και της Boxships, κ. Μ. Μποδούρογλου, στον οποίο απονεμήθηκε το βραβείο "Greek Shipping Personality of the Year", ο επικεφαλής της ναυτιλιακής εταιρείας Stealthgas, κ. Χάρης Βαφειάς ο οποίος παρέλαβε το βραβείο "Lloyd's List's Greek Shipping Newsmaker of the Year" για το 2012, ο κ. Σταύρος Ντάιφας που τιμήθηκε με το βραβείο "Lloyd's List / Propeller Club Lifetime Achievement Award".

Παράλληλα στην Aegean Bulk Co, απονεμήθηκε το βραβείο "Dry Cargo Company of the Year ", ενώ μια από τις παλιότερες ναυτιλιακές εταιρείες της Ελλάδος , η Neda Maritime Agency, παρέλαβε το βραβείο "Tanker Company of the Year".

Ναυτικός της χρονιάς, αναδέχτηκε φέτος ο κ. Αθ. Πάγκαλος του πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων "Navarino", της πλοιοκτήτριας εταιρείας Costamare ενώ στο πλοίο "Hyundai Ambition" της εταιρείας Danaos Corporations απονεμήθηκε το βραβείο "Ship of the Year"

Επίσης ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και ο Όμιλος Τσάκου στον οποίο απονεμήθηκε το βραβείο "Achievement in Safety or Environmental Protection, Education or Training winner Hydra Maritime Academy" καθώς επίσης και ο πλοιοκτήτης – ιστορικός – συγγραφέας Γιώργος Φουστάνος ο οποίο κέρδισε το ειδικό βραβείο "Man of the Sea".

Τέλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσηςτιμήθηκε και ο απελθών "πατριάρχης" του Ομίλου Maersk κ. McKinney, με το βραβείο "International Personality of the Year".

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter