Κυρ08252019

Last updateΚυρ, 25 Αυγ 2019 4pm

Ενισχύει την παρουσία του το Βρετανικό Πολεμικό Ναυτικό στον Κόλπο

0bretaniaΗ Βρετανία στέλνει ένα ακόμη πολεμικό πλοίο στον Κόλπο για να προασπίσει την ελευθερία της ναυσιπλοΐας, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας.

Ι. Πλακιωτάκης: Στις άμεσες προτεραιότητες του ΥΝΝΠ η ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος

2plakiwtakis«Οι γυναίκες και οι άντρες του Λιμενικού Σώματος που καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πατρίδας μας προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορά μας, συμβάλλουν αποφασιστικά στην πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, προστατεύουν το θαλάσσιο περιβάλλον και συμβάλλουν αποφασιστικά στην ενίσχυση των εθνικών και κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας... για το λόγο αυτό τους ευχαριστώ», δήλωσε σήμερα από το Ηράκλειο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης που επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της πόλης για να ενημερωθεί για την πορεία των υπηρεσιών και τις ανάγκες του ανθρώπινου δυναμικού.

Hot εβδομάδα η προηγούμενη για τα δεξαμενόπλοια!

atlantic aquariusΕβδομάδα των δεξαμενοπλοίων ήταν η προηγούμενη καθώς ξεχώρισαν μια σειρά κινήσεις με πρωταγωνιστές σε ορισμένες εξ αυτών και έλληνες εφοπλιστές.

Ρότα για Μερσίνα έβαλε το Adrian Darya 1

0adrianΣε διεθνή ύδατα και με νέα ρότα προς το λιμάνι της Μερσίνας πλέει το Adrian Darya 1 η προηγούμενη ρότα του οποίου που έδειχνε τον Κόλπο της Μεσσηνίας είχε προκαλέσει «πονοκεφάλους στο διπλωματικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Adrian Darya: Ψάχνει να βρει πλοίο για να μεταφέρει μέρος του φορτίου

andrian1Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το διπλωματικό θρίλερ για το ιρανικό δεξαμενόπλοιο Adrian Darya (πρώην Grace 1), που πλέει στη Μεσόγειο επιδιώκοντας ανεφοδιασμό και μεταφόρτωση των βαρελιών πετρελαίου σε άλλο τάνκερ.

Η Αυστραλία θα μετάσχει στην αποστολή υπό τις ΗΠΑ στο στενό του Ορμούζ

5StraitofHormuzΗ Αυστραλία αποδέχθηκε το αίτημα των ΗΠΑ να ενταχθεί στον διεθνή συνασπισμό που θα προστατεύει δεξαμενόπλοια που μεταφέρουν πετρέλαιο και άλλα φορτηγά πλοία από τις απειλές που εγείρονται από πλευράς του Ιράν στο Στενό του Χορμούζ, δήλωσε σήμερα ο συντηρητικός πρωθυπουργός της χώρας Σκοτ Μόρισον.

Συνάντηση ΥΝΝΠ Ι. Πλακιωτάκη με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Frontex F.Leggeri

3234RΜε τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε σήμερα o Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής – Frontex, κ. Fabrice Leggeri.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ