Κυρ11292020

Last updateΚυρ, 29 Νοε 2020 11am

Στον Ευαγγελισμό ο Γιάννης Πλακιωτάκης

plakiot21Στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" νοσηλεύεται εδώ και λίγες ώρες ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, οπως ο ίδιος δημοσιοποίησε με ανάρτηση του στο facebook.

Γ. Πλακιωκάκης: Ο ναυτιλιακός χώρος εκσυγχρονίζεται

0Πλακιωτάκης σημΝέες δυνατότητες που θα βοηθήσουν την ελληνική ναυτιλία σε τοπικό αλλά κυρίως σε διεθνές επίπεδο, εισάγει η τροπολογία που φέρνει στη Bουλή το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σύμφωνα με τον υπουργό, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Παράταση ισχύος των πιστοποιητικών των πλοίων με τροπολογία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

0Panamax bulker deckΤη δυνατότητα παράτασης της ισχύος των πιστοποιητικών αξιοπλοΐας των πλοίων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, προβλέπει τροπολογία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Διακλαδική άσκηση έρευνας-διάσωσης ελληνικών και κυπριακών Ενόπλων Δυνάμεων σε θαλάσσια περιοχή

0ελικοπτεροΗ διακλαδική άσκηση Έρευνας - Διάσωσης αεροναυτικού ατυχήματος "Αετός" διεξήχθη χθες στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου, με τη συμμετοχή ενός ελικοπτέρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ναυτιλιακοί φορείς καλούν τον Jeff Bezos να πάρει θέση για τους αποκλεισμένους ναυτικούς

0ναυτικόςΣε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης οι ηγέτες των μεγάλων ναυτιλιακών φορέων συναντήθηκαν ουσιαστικά για να συζητήσουν τα πιο πιεστικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος καθώς προχωρούμε στο 2021 και επανέλαβαν ότι ο κλάδος είναι πλήρως αφοσιωμένος στην εξεύρεση λύσεων για την αλλαγή του πληρώματος και τις κλιματικές κρίσεις.

Στη Βουλή διάταξη νόμου από τον ΥΝΝΠ Γιάννη Πλακιωτάκη για τη ναυτιλία

0plakiwtakis3Μέσω τηλεδιάσκεψης ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης παρουσίασε στην Βουλή διάταξη νόμου για την ναυτιλία που κατατέθηκε με τροπολογία. Στην παρουσίαση ο κ. Πλακιωτάκης ανέφερε τα ακόλουθα:

Σ. Αραβία: Τάνκερ ελληνικών συμφερόντων χτυπήθηκε από θαλάσσια νάρκη – Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί

agrariΤάνκερ ελληνικών συμφερόντων χτυπήθηκε από θαλάσσια νάρκη σε λιμάνι της Σαουδική Αραβίας. 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ