Τρι11192019

Last updateΤρι, 19 Νοε 2019 11am

Επίσκεψη σπουδαστών Σχολείου Εθνικής Άμυνας στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος

0Κ20mΕπίσκεψη στο Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποίησαν την 18-11-2019 εκπρόσωποι και σπουδαστές του 5ου Διεθνούς Τμήματος Σπουδών της Σχολής Εθνικής Άμυνας (Σ.Ε.Θ.Α.).

Συνάντηση YNNP I. Πλακιωτάκη με την Ευρωπαία Επίτροπο Μεταφορών V. Bulc

0vb rollΤον ρόλο της ναυτιλίας στην ευρωπαϊκή οικονομία, αλλά και στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο δίκτυο μεταφοράς αγαθών, καθώς και στην ενίσχυση των παραμέτρων εκείνων που αναδεικνύουν αυτόν τον ρόλο, υπογράμμισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης στην διάρκεια συνάντησης του, στις Βρυξέλλες, με την Επίτροπο Μεταφορών κ. Violeta Bulc.

Τι είπε η νέα Επίτροπος Μεταφορών για την ένταξη της ναυτιλίας στο σύστημα εμπορίας ρύπων

valeanmetaforesΓεμάτη προκλήσεις θα είναι για την ναυτιλία η νέα ευρωπαϊκή προεδρία της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (Ursula Gertrud von der Leyen) όπως προκύπτει από τις προγραμματικές δηλώσεις τόσο της ίδιας όσο και της νέας επιτρόπου μεταφορών Αντίνα Βαλεάν (Adina Vălean).

Επίσκεψη Αρχηγού Λ.Σ. στη Λέσβο

0episk roll 0Την Πέμπτη 14-11-2019 ο Αρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης πραγματοποίησε επίσκεψη στη νήσο Λέσβο, συνοδευόμενος από τον Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Χριστιανό, όπου και συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Διοικητή της 9ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Σκανδάλη καθώς και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Μυτιλήνης Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Κωνσταντίνο Φλουρή.

Με το νέο Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

0ΑΝΥΠΕΞ ΚΛΙΑΡΗΣΜε τον νέο Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο, κ. Θεόδωρο Κλιάρη συναντήθηκε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Βολές Ecsa κατά περιβαλλοντικής οργάνωσης με αφορμή αποφάσεις του ΙΜΟ για τις εκπομπές CO2

Copy of IMO logoΑπαντώντας σε δηλώσεις της Οργάνωσης Clean Shipping Coalition, ο φορέας των εφοπλιστικών ενώσεων της ΕΕ, η ECSA, τονίζει ότι η συνεδρίαση της Διεθνούς Ομάδας Εργασίας του IMO που άρχισε στις αρχές της εβδομάδας και ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή στο Λονδίνο έκανε καλή και γόνιμη προπαρασκευαστική εργασία.

Δωρεά της ONEX SYROS SHIPYARDS στο Λιμεναρχείο Σύρου

limenarxeiosirouΤις εγκάρδιες ευχαριστίες του για τη σταθερή συμβολή των Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου στο έργο του Λιμενικού Σώματος απέστειλε διά μέσω επιστολής του προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο της ONEX SYROS SHIPYARDS, κ. Πάνο Ξενοκώστα, ο Λιμενάρχης Σύρου Πλωτάρχης Λ.Σ. Ιωάννης Βαμβακούσης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ