Κυρ03242019

Last updateΣαβ, 23 Μαρ 2019 7pm

Εκκενώνεται κρουαζιερόπλοιο στη Νορβηγία

krouazieroploiokindynosΕκκενώνεται κρουαζιερόπλοιο στα ανοικτά των δυτικών ακτών της Νορβηγίας., σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Επίσκεψη του Εκτελεστικού Διευθυντή της Frontex στο Υ.ΝΑ.Ν.Π.

0syn roll 1Την 21-03-2019 πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επίσκεψη του Εκτελεστικού Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής (Frontex) κ. Fabrice Leggeri.

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε 21% ο αριθμός των επισκευασθέντων πλοίων το 2018

0NEORIOΟ αριθμός των επισκευασθέντων πλοίων το έτος 2018 ανήλθε στα 541 με ολική χωρητικότητα 5.676.775 ΚΟΧ (Κόροι Ολικής Χωρητικότητας), σημειώνοντας αύξηση 21,0% στον αριθμό των πλοίων και 23,4% στην ολική χωρητικότητα σε σχέση με τα αντίστοιχα στοιχεία του έτους 2017.

Στοιχεία για τα αργούντα πλοία από την ΕΛΣΤΑΤ

0αργούντα πλοίαΣτοιχεία για τα αργούντα πλοία δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ.

Το πρόγραμμα “Υιοθεσία Πλοίου” σαλπάρει στην Ύδρα

bulk cargo 653Την Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019, ώρα 12:30, στην Ύδρα, επ’ ευκαιρία της επετείου της 25ης Μαρτίου θα λάβει χώρα ενημερωτική συνάντηση σχετικά με το πρόγραμμα «Υιοθεσία Πλοίου», που διοργανώνει η Αδελφότης Υδραίων Αθηνών σε συνεργασία με την PROJECT CONNECT, για την ευαισθητοποίηση των μαθητών των δημοτικών σχολείων στην ναυτοσύνη και την ναυτιλία.

DNV GL :Παράδοση LNG τεχνολογίας με ένα νέο Aframax design

Capesize bulkerΈνα από κοινού development project (Joint Development Project) του DNV GL με την Κορεάτικη DHSC έχει σαν αποτέλεσμα ένα “έτοιμο για κατασκευή” design ενός Aframax τάνκερ, το οποίο χρησιμοποιεί LNG καύσιμα, προσφέροντας στην βιομηχανία μία ελκυστική επιλογή για συμμόρφωση με τους περιορισμούς σχετικά με τις εκρροές ρύπων.

Ακυβέρνητο φορτηγό πλοίο βόρεια της Άνδρου

0ocean promiseΑκυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης παραμένει το φορτηγό πλοίο «Ocean Promise», σημαίας Ηνωμένου Βασιλείου, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Άνδρου με 24 άτομα πλήρωμα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ