Τρι05212019

Last updateΤρι, 21 Μαϊ 2019 7pm

Στο "Oceans Meeting 2019: Oceans Smart Governance" συμμετείχε ο γ.γ. του ΥΝΝΠ Δ. Τεμπονέρας

0τεμποO Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Τεμπονέρας Διονύσης, συμμετείχε ως εκπρόσωπος του Υπουργείου στo Διεθνές Συνέδριο με θέμα τους Ωκεανούς (“Oceans Meeting 2019”) που διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά στη Λισσαβώνα, στις 16 και 17 Μαΐου.

Υποτροφίες της HELMEPA για το 2019 - 2020

helmepaΗ Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA, τιμώντας τους αείμνηστους Γιώργο Π. Λιβανό, Ιδρυτή της, Καπετάν Βασίλη Κ. Κωνσταντακόπουλο, Επίτιμο Πρόεδρο της, και Σταύρο Νταϊφά, Ιδρυτικό της Μέλος, προκηρύσσει τρεις Υποτροφίες, ύψους €15.000 η κάθε μία, για μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών επιπέδου Master’s, με έναρξη το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, στην Ελλάδα ή σε χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στους ακόλουθους κλάδους:

ΠΕΠΕΝ: Ζωτικής σημασίας για τη σημαία η ναυτική εκπαίδευση και τα κίνητρα προσέλκυσης νέων στο ναυτικό επάγγελμα

0emmanouil tsikalakisΑναβαθμισμένη δημόσια ναυτική εκπαίδευση και ισχυρά κίνητρα για την προσέλκυση νέων στο ναυτικό επάγγελμα, αλλά και για την παραμονή τους σε αυτό αποτελούν την αιχμή των θεμάτων που διατηρεί στην ατζέντα της η Πανελλήνια Ένωση Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού.

O Ντένης Πετρόπουλος νέος πρόεδρος του Baltic Exchange

0Denis PetropoulosΈνα από τα πιο γνωστά και έμπειρα πρόσωπα της διεθνούς ναυτιλιακής αγοράς, ο Ντένης Πετρόπουλος, εξελέγη πρόεδρος του Baltic Exchange.

Στις 20 Μαΐου η European Maritime Day 2019

bulk ships 000Διήμερες εκδηλώσεις εξελίσσονται σήμερα και αύριο στο συνεδριακό κέντρο της Λισαβόνας στην Πορτογαλία με αφορμή τον επικείμενο εορτασμό στις 20 Μαΐου της European Maritime Day 2019.

Επίτιμος διδάκτορας του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ ο καπτ. Π. Τσάκος

0tsakosΟ καπτ. Παναγιώτης Τσάκος, ιδρυτής της «Tsakos Group», θεωρεί ότι η ζωή υπήρξε γενναιόδωρη μαζί του και τον αντάμειψε για την απόφασή του να αφιερωθεί στη ναυτιλία. Το πάθος για τη θάλασσα ήταν στο DNA του από την παιδική του ηλικία, στα Καρδάμυλα της Χίου.

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Εκδήλωση του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών για τον εορτασμό των 20 χρόνων από την ίδρυσή του

0panepistimio aigaiouΤο Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει Επετειακή Εκδήλωση για τον εορτασμό των 20 χρόνων από την ίδρυσή του, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 και ώρα 17:00 στη Χίο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ