Πεμ07092020

Last updateΤετ, 08 Ιουλ 2020 11pm

COVID-19:Παρέμβαση ΙΜΟ

0maritimeΟ Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (ΙΜΟ) ενέκρινε μια σειρά μέτρων που αποσκοπούν στην παροχή ιατρικής περίθαλψης στους ναυτικούς όταν αποβιβάζονται και στην παροχή βοήθειας κατά τη διάρκεια της κρίσης που προκλήθηκε από την πανδημία COVID-19.

Σε «ρότα» εξυγίανσης τα ναυπηγεία Ελευσίνας

0ELEFSINAΝέα σελίδα για τα ναυπηγεία Ελευσίνας καθώς ολοκληρώθηκε επιτυχώς η διαδικασία της προτεινόμενης συμφωνίας από την ΟΝΕΧ και την Development Financial Corporation (DFC) με τους παλαιούς μετόχους της εταιρείας «ΝΕΩΡΙΟΝ» Α.Ε. που ελέγχει τα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Όμιλος Τσάκου: Συντασσόμαστε ανεπιφύλακτα με την πρωτοβουλία του Διεθνούς Ναυτικού Επιμελητηρίου (ICS) για την ανάδειξη του θέματος της αντικατάστασης των ναυτικών

0EmbededImageΑνακοίνωση επ’ ευκαιρία της αυριανής πρωτοβουλίας του ICS να σφυρίξουν όλα τα πλοία που θα βρίσκονται στα λιμάνια ανά τον κόσμο στις 12 τοπική ώρα για να ευαισθητοποιήσουν τις κυβερνήσεις στο θέμα της αλλαγής των ναυτικών εξέδωσε ο Όμιλος Τσάκου. Ειδικότερα όπως αναφέρεται:

Θα «σφυρίξουν» για την «σκάτζα» των πληρωμάτων

0ship708 2Νέα προσπάθεια του ICS για την ανάδειξη του θέματος της αντικατάστασης των ναυτικών, που συνεχίζουν να παραμένουν «παγιδευμένα» στα πλοία λόγω της πανδημίας.

Προχωρούν οι διαδικασίες για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας

0pilidouΤην εξασφάλιση της επιδιωκόμενης προέγκρισης από τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με στόχο την ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας, ανακοίνωσε η υφυπουργός Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου.

Εννέα Ενώσεις της ΠΝΟ «ρίχνουν το γάντι» στον γ.γ. της

PNOΝα δρομολογήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό της Πανελλήνια Ναυτικής Ομοσπονδίας για την διενέργεια Συνεδρίου, ώστε να κριθεί από αυτό Δημοκρατικά και ξεκάθαρα καλούν τον γ.γ. της ΠΝΟ κ. Ι.Χαλά εννέα Ενώσεις μέλη της Ομοσπονδίας.

Η ECSA καλεί τη γερμανική Προεδρία να στηρίξει μια ισχυρότερη ευρωπαϊκή ναυτιλιακή βιομηχανία

0bildΗ ECSA χαιρετίζει την ανάληψη της εκ περιτροπής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την 1η Ιουλίου από τη Γερμανία, καλώντας τη γερμανική Προεδρία να υποστηρίξει μια ισχυρότερη ευρωπαϊκή ναυτιλιακή βιομηχανία προκειμένου να υποστηριχθεί η ταχεία ευρωπαϊκή ανάκαμψη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ