Δευ09162019

Last updateΔευ, 16 Σεπ 2019 8am

Νέα δεδομένα στην αγορά δεξαμενοπλοίων από τις επιθέσεις στα διυλιστήρια της Aramco

aramco attactΑπό αύριο Δευτέρα θα φανούν οι επιπτώσεις στην αγορά δεξαμενοπλοίων της επίθεσης σμε μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε εγκαταστάσεις της Aramco στη Σαουδική Αραβία.

Συνάντηση ΥΝΝΠ Ι. Πλακιωτάκη με τον Πρύτανη και Αντιπρύτανη Πανεπιστημίου Πειραιά καθηγητές Α. Κότιο και Α. Μπαντουβάκη

0συνάντησηΜε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά Καθηγητή Άγγελο Κότιο, τον Αντιπρύτανη Έρευνας και Δια βίου Μάθησης Καθηγητή Γρηγόρη Χονδροκούκη και τον Πρόεδρο του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών καθηγητή κ. Άγγελο Μπαντουβάκη, συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ι. Πλακιωτάκης: Δρομολογούμε δράσεις ώστε το Ελληνικό νηολόγιο να γίνει πιο ελκυστικό

0Plakiwtakhs.R1Στις προτεραιότητες της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αναφέρθηκε ο Υπουργός κ. Γιάννης Πλακιωτάκης ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό στο Maritime Educational Forum 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο.

Οι ρύποι της ναυτιλίας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Μεταφορών

ploia pontoporos ekpompes ruponΜέτρα σχετικά με την συμβολή του κλάδου των μεταφορών (οδικές, αεροπορικές, θαλάσσιες) στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής θα εξετάσει το Συμβούλιο Μεταφορών, Τηλεπικοινωνιών και Ενέργειας στις 20 Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλλες.

Ακυβέρνητο φορτηγό πλοίο

bulk ships 000Ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, πλέει το φορτηγό πλοίο «Μιχάλης» στη θαλάσσια περιοχή 9 ναυτικά μίλια νότια της Σύρου.

Ανοιχτά της Ταρτούς στη Συρία το Adrian Darya 1

0adrianΤο ιρανικό δεξαμενόπλοιο Adrian Darya 1, το οποίο έδωσε τους τελευταίους μήνες την αφορμή νέων εντάσεων μεταξύ της Τεχεράνης και δυτικών μεγάλων δυνάμεων και το οποίο σταμάτησε να εκπέμπει σήμα ανοιχτά της Συρίας νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, φωτογραφήθηκε από δορυφόρο ανοιχτά του συριακού λιμανιού Ταρτούς, ανακοίνωσε σήμερα η Maxar Technologies Inc., μια αμερικανική εταιρεία διαστημικής τεχνολογίας.

Έσπερ: Δεν υπάρχει σχέδιο κατάσχεσης του Adrian Darya 1

0adrianΟ υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Μαρκ Έσπερ δήλωσε χθες Πέμπτη ότι δεν έχει πάνω στο γραφείο του κάποιο σχέδιο για την κατάσχεση του ιρανικού δεξαμενόπλοιου Adrian Darya 1, το οποίο μετατράπηκε τους τελευταίους μήνες στην αφορμή νέων εντάσεων μεταξύ της Τεχεράνης και δυτικών μεγάλων δυνάμεων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ