Κυρ07152018

Last updateΚυρ, 15 Ιουλ 2018 2pm

poseidonia 2018

Μαζική παραγγελία για scrubbers δέχθηκε η Wärtsilä

0ideΜαζική παραγγελία για scrubbers ύψους 198,4 εκατομμυρίων δολαρίων δέχθηκε η Wärtsilä από μεγάλη ευρωπαϊκών συμφερόντων ναυτιλιακή εταιρία του τομέα των εμπορευματοκιβωτίων.

Η Ε.Ε.Ε. χαιρετίζει απόφαση του ΙΜΟ διερεύνησης επιπτώσεων στην ασφάλεια από τα ναυτιλιακά καύσιμα

veniamis 770Οι Έλληνες πλοιοκτήτες χαιρετίζουν την απόφαση του ΙΜΟ να εξετάσει τις επιπτώσεις για την ασφάλεια που συνδέονται με τα ναυτιλιακά καύσιμα μετά το 2020 και τις προκλήσεις τους

Π. Κουρουμπλής: Θεσμοθετούνται οι σταθμοί LNG και εξετάζεται η αύξηση των πλοίων στην ελληνική σημαία

kouroyblis 22«Θεσμοθετούνται οι σταθμοί LNG και εξετάζεται η αύξηση των πλοίων στην ελληνική σημαία», δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Ναυμαχία» ναυτιλιακών κέντρων σε… εξέλιξη- Στη δεκάδα ο Πειραιάς

Bulk carrier 1Χόνγκ Κονγκ και Σιγκαπούρη είναι τα δύο ναυτιλιακά κέντρα που θα ναυμαχήσουν για την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη προσεχώς σύμφωνα με τα στοιχεία έκθεσης του Xinhua-Baltic International Shipping Centre Development Index.

Εμπορευματοκιβώτια: Δεν ανακόπτει την αύξηση του στόλου ο εμπορικός πόλεμος

00 1075885 κουτίΔεν φαίνεται να αποτρέπει την αύξηση του στόλου πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων ο εμπορικός πόλεμος που έχει πυροδοτηθεί μετά την σχετική απόφαση του προέδρου Ντ. Τράμπ να θέσει υψηλότερους δασμούς σε προϊόντα της ΕΕ, Κίνας και Ρωσίας.

Στη γυναικεία παρουσία στη ναυτιλία «στρέφει» ο ΙΜΟ

imoΣτην ενδυνάμωση της παρουσίας των γυναικών στις ναυτιλιακές δραστηριότητες θα είναι αφιερωμένη η διεθνής ημέρα της ναυτιλίας το προσεχές έτος.

Στην KONGSBERG τμήμα της Rolls-Royce για τα αυτόνομα πλοία

0Kongsberg ShipsΈναντι 662 εκατομμυρίων δολαρίων πέρασε στον έλεγχο της KONGSBERG το ναυτιλιακό τμήμα της Rolls-Royce που «τρέχει» τα προγράμματα για τα αυτόνομα πλοία και την σχετική τεχνολογία.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ