Τετ09232020

Last updateΤετ, 23 Σεπ 2020 6pm

«Πιάνει δουλειά» στον NSR το Arktika

0ArktikaΡότα για το λιμάνι του Μουρμάνσκ έβαλε το πυρινοκίνητο παγοθραυστικό Arktika όπου θα χρησιμοποιηθεί από τη Rosatomflot για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της Βόρειας Θαλάσσιας Οδού της χώρας.

Αφιερωμένη στην Crew Change Crisis η Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας

0UNGAΕιδική διαδικτυακή εκδήλωση θα διοργανωθεί την Παγκόσμια Ημέρα Ναυτιλίας αυτή την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020, κατά την εναρκτήρια εβδομάδα της 75ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ειδικά για την τρέχουσα παγκόσμια κρίση αλλαγής πληρώματος.

Επίσκεψη στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

0ΕλευσίναO Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης είχαν παρουσία του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. Geoffrey Pyatt, συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του κρατικού χρηματοδοτικού οργανισμού των ΗΠΑ International Development Finance Corporation (DFC), κ. Adam Boehler, τον Αναπληρωτή Υπουργό Ενέργειας των ΗΠΑ, κ. Matthew Zais, την Πρόεδρο της Αμερικανικής Τράπεζας Εισαγωγών- Εξαγωγών, κ. Kimberly Reed, την Υποδιευθύντρια της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διεθνούς Ανάπτυξης, κ. Bonnie Glick και στελέχη συνολικά έξι κρατικών οργανισμών και υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Παγκόσμιος κόμβος «σκάτζας» πληρωμάτων η Σιγκαπούρη

0ΣιγκαπούρηΕπιχειρεί να καταστεί παγκόσμιος κόμβος που θα εξυπηρετεί την αλλαγή πληρωμάτων η Σιγκαπούρη. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας η International Transport Workers’ Federation (ITF) και το International Maritime Employers’ Council (IMEC) έχουν ήδη συνεισφέρει ποσό της τάξης των 500.000 δολαρίων στο fund SG-STAR που δημιουργήθηκε προς το σκοπό αυτό από τους MPA, Singapore Shipping Association (SSA), Singapore Maritime Officers’ Union (SMOU), και Singapore Organisation of Seamen (SOS).

Κέντρο Αριστείας της Ναυτιλίας ιδρύει το Πανεπιστήμιο Πειραιά

pantouvakisΚέντρο Αριστείας της Ναυτιλίας δημιουργεί το Πανεπιστήμιο Πειραιά σύμφωνα με τον καθηγητή Άγγελο Παντουβάκη, Πρόεδρο του Τμήματος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Συνάντηση Δ.Σ. της WISTA Hellas με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

0WISTAΤο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της WISTA Hellas πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου.

Πάνος Ξενοκώστας: Το επιτυχημένο μοντέλο του Νεωρείου θα πετύχει και στην Ελευσίνα

xenokostas 1Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, η συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Ελευσίνας κ. Αργύρη Οικονόμου και του Προέδρου και CEO της ΟΝΕΧ Group κ. Πάνο Ξενοκώστα, στο Δημαρχείο Ελευσίνας, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ