Κυρ01202019

Last updateΚυρ, 20 Ιαν 2019 10am

Απόφοιτοι της Ελληνοαραβικής Ακαδημίας ΕΝ στην Τελετή Αποφοίτησης της 88ης σειράς της Αραβικής Ναυτικής Ακαδημίας

0ακαδημία

Σπουδαστές της Ελληνοαραβικής Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (HAMA) συμμετείχαν στην Τελετή Αποφοίτησης της 88ης σειράς των τμημάτων Navigation και Marine Engineering Technology του College of Maritime Transport and Technology, της Αραβικής Ακαδημίας Επιστημών Τεχνολογίας και Θαλάσσιων Μεταφορών (Arab Academy for Science Technology and Maritime Transport - AASTMT), που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, στις 26 Ιανουαρίου 2018.
Ο Πρόεδρος της AASTMT Dr. Ismail Abdel Ghafar καλωσόρισε θερμά τον επίσημο προσκεκλημένο της εκδήλωσης, τον Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) κ. Kitack Lim και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ΙΜΟ, τα διακεκριμένα μέλη του διπλωματικού σώματος και επίσημους επισκέπτες από διάφορες χώρες, καθώς και τους φοιτητές, τις οικογένειές τους, τους καθηγητές και το προσωπικό της AASTMT.
Κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης, οι φοιτητές της AASTMT ύψωσαν υπερήφανα τις σημαίες των 22 Αραβικών χωρών, ενώ οι σπουδαστές της HAMA ύψωσαν την ελληνική μαζί με την ευρωπαϊκή σημαία.
Οι απόφοιτοι της 88ης σειράς αντιπροσώπευαν τέσσερις εθνικότητες - την Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία, το Σουδάν και τη Λιβύη - και η παρέλασή τους καθώς και οι αθλητικές επιδείξεις αποτέλεσαν ένα εξαιρετικό θέαμα για τους πολυπληθείς προσκεκλημένους.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter