Δευ09162019

Last updateΔευ, 16 Σεπ 2019 8am

Με την στήριξη της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ η ανακατασκευή της ΑΕΝ Ασπροπύργου

0AEN1Την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος και επιθεώρησε τόσο τους χώρους των Σχολών Πλοιάρχων και Μηχανικών Ε.Ν. καθώς επίσης και τις εργασίες αποκατάστασης των δομικών ζημιών που είχε υποστεί το κτίριο της σχολής Πλοιάρχων εξαιτίας του σεισμού της 19ης Ιουλίου 2019.

Εγκαινιάστηκε το ΚΕΣΕΝ Μακεδονίας

0KESENΠαρουσία του υπουργού ΥΝΑΝΠ κ. Ι. Πλακιωτάκη, της γενικής γραμματέως Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χ. Καλογήρου, του αρχηγού Λ.Σ. αντιναυάρχου Σ. Ράπτη, του προέδρου της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, κ. Θ. Βενιάμη, του διοικητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού του ΚΕΣΕΝ, εκπροσώπων θεσμικών φορέων της ναυτιλίας, , σπουδαστών της ΑΕΝ αλλά και σύσσωμης της ναυτιλιακής κοινότητας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νεοσύστατου ΚΕΣΕΝ Μακεδονίας.

Προκήρυξη προσλήψεων έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού στις ΑΕΝ

marine academyΜε αποφάσεις του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ εγκρίθηκε η έκδοση προκηρύξεων για πρόσληψη διακοσίων εξήντα δύο ατόμων έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) για το διδακτικό έτος 2019-2020.

Νέα προθεσμία από το ΥΝΝΠ για την πλήρωση οργανικών θέσεων σε ΑΕΝ

0ypnautiliasΝέα προθεσμία δεκατεσσάρων ημερών χορηγείται για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η οποία αφορά στην πλήρωση εβδομήντα τριών (73) κενών οργανικών θέσεων Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Π)

Στις προτεραιότητες του ΥΝΝΠ η αναβάθμιση της ναυτικής εκπαίδευσης με νόμο-πλαίσιο

0Πλακιωτάκης Στην βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του υφιστάμενου κανονιστικού- νομοθετικού πλαισίου που διέπει την ναυτική εκπαίδευση εισάγοντας Νόμο - πλαίσιο για την οργάνωση και λειτουργία της στο σύνολό της προχωρά το ΥΝΝΠ σύμφωνα με τα όσα εξήγγειλε από του βήματος της Βουλής ο υπουργός κ. Ι. Πλακιωτάκης.

Απονεμήθηκαν τα πτυχία στην ΑΕΝ Μακεδονίας

0απονομήΠραγματοποιήθηκε σήμερα, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας, τελετή απονομής πτυχίων σε συνολικά 212 σπουδαστές [89 Πλοίαρχοι και 123 Μηχανικοί], μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Περισσότερα πλοία για το καινοτόμο πρόγραμμα «Υιοθεσία Πλοίου»

ploio kampinaΠερισσότερα πλοία, περισσότερες επαφές παιδιών με την ναυτική παράδοση της χώρας. Το καινοτόμο πρόγραμμα «Υιοθεσία Πλοίου» / «Adopt-A-Ship» που παρέχει την διατήρησης της Ελληνικής παράδοσης στη ναυτιλία καλλιεργώντας το πνεύμα της ναυτοσύνης στα Ελληνόπουλα των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού εμπλουτίζοντας παράλληλα τη «μοναχική ζωή» των ναυτικών αναζητά περισσότερα πλοία.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ