Τετ09232020

Last updateΤετ, 23 Σεπ 2020 6pm

Ανακοινώθηκαν οι εισαγόμενοι στις ΑΕΝ

aenypoyrgeioΑπό το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώθηκαν οι εισαγόμενοι στις ΑΕΝ.

Τελετή αποφοίτησης σπουδαστών ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου

0αποφΑΕΝΠαρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, του Γενικού Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Ευάγγελου Κυριαζόπουλου και του Αρxηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Κλιάρη Θεόδωρου, πραγματοποιήθηκε στις 28-07-2020 τελετή αποφοίτησης σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου έτους 2019-2020, στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

«Καλιμπραρισμένες» μεταπτυχιακές γνώσεις για την ναυτιλία

0panel«Καλιμπραρισμένο» στις απαιτήσεις των ναυτιλιακών επιχειρήσεων για στελέχη με υψηλή εξειδίκευση και κατάρτιση στο ναυτιλιακό επιχειρείν και το συνδεδεμένο cluster αποτελεί το ‘’MBA in Shipping’’ του Πανεπιστημίου Αιγαίου που παρουσιάστηκε επίσημα απόψε στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Δωρεά νέου προσομοιωτή GMDSS στην ΑΕΝ/ Σύρου

nautikoiΝέος προσομοιωτής παγκόσμιου ναυτιλιακού συστήματος κινδύνου και ασφάλειας – global maritime distress and safety system (GMDSS), δωρεά του κ. Αθανασίου Μαρτίνου, μέσω της αστικής μη κερδοσκομπικής εταιρείας «ΑΙΓΕΑΣ», εγκαταστάθηκε στην ΑΕΝ/Σύρου, από την εταιρεία ASTRO ENGINEERING I.K.E.

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Νέο αγγλόφωνο MBA in Shipping

0ΑιγαίουΠαΈνα νέο, καινοτόμο, Αγγλόφωνο και “distance learning” μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Ναυτιλία είναι γεγονός! Πρόκειται για το Αγγλόφωνο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Master of Business Administration (MBA) in Shipping”, του Πανεπιστημίου Αιγαίου που προσφέρεται με μεθόδους εξ αποστάσεως εκπαίδευση (distance learning) από το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών (ΤΝΕΥ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Διαδικτυακό Σεμινάριο της HELMEPA, “Safety First” για αξιωματικούς ΕΝ σε Ελλάδα και Κύπρο

0Helmepa e learningΜετά την αναστολή των σεμιναρίων της, στις αρχές Μαρτίου, λόγω της πανδημίας και ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για εξ αποστάσεως συνέχιση του επιμορφωτικού της έργου προς τα Μέλη της, η HELMEPA προχώρησε άμεσα στην προσαρμογή και διεξαγωγή των εθελοντικών της σεμιναρίων σε μορφή webinar.

Η γενιά ”Ζ” είναι κοντά στις νέες τεχνολογίες

0ευγενιδηςΣκιαγράφησε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα γύρω από το ναυτικό επάγγελμα και τις προθέσεις των νέων να ακολουθήσουν καριέρα στη θάλασσα ο Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης, Ναυτιλιακός Πρεσβευτής Καλής Θελήσεως του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) στην Ελλάδα και Πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου στην τηλε-συζήτηση που διοργάνωσε η Isalos.net και συμμετείχε και ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ