Τρι07232019

Last updateΚυρ, 28 Ιουλ 2019 6pm

Νέα προθεσμία από το ΥΝΝΠ για την πλήρωση οργανικών θέσεων σε ΑΕΝ

0ypnautiliasΝέα προθεσμία δεκατεσσάρων ημερών χορηγείται για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, η οποία αφορά στην πλήρωση εβδομήντα τριών (73) κενών οργανικών θέσεων Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Π)

Στις προτεραιότητες του ΥΝΝΠ η αναβάθμιση της ναυτικής εκπαίδευσης με νόμο-πλαίσιο

0Πλακιωτάκης Στην βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του υφιστάμενου κανονιστικού- νομοθετικού πλαισίου που διέπει την ναυτική εκπαίδευση εισάγοντας Νόμο - πλαίσιο για την οργάνωση και λειτουργία της στο σύνολό της προχωρά το ΥΝΝΠ σύμφωνα με τα όσα εξήγγειλε από του βήματος της Βουλής ο υπουργός κ. Ι. Πλακιωτάκης.

Απονεμήθηκαν τα πτυχία στην ΑΕΝ Μακεδονίας

0απονομήΠραγματοποιήθηκε σήμερα, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας, τελετή απονομής πτυχίων σε συνολικά 212 σπουδαστές [89 Πλοίαρχοι και 123 Μηχανικοί], μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Περισσότερα πλοία για το καινοτόμο πρόγραμμα «Υιοθεσία Πλοίου»

ploio kampinaΠερισσότερα πλοία, περισσότερες επαφές παιδιών με την ναυτική παράδοση της χώρας. Το καινοτόμο πρόγραμμα «Υιοθεσία Πλοίου» / «Adopt-A-Ship» που παρέχει την διατήρησης της Ελληνικής παράδοσης στη ναυτιλία καλλιεργώντας το πνεύμα της ναυτοσύνης στα Ελληνόπουλα των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού εμπλουτίζοντας παράλληλα τη «μοναχική ζωή» των ναυτικών αναζητά περισσότερα πλοία.

Έργα και παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της Δημόσιας Ναυτικής Εκπαίδευσης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

ploio kampinaΣτα έργα και τις παρεμβάσεις που έγιναν από την κυβέρνηση για την αναβάθμιση της ναυτικής εκπαίδευσης αναφέρεται ανακοίνωση του Τμήματος Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα αναφέρονται τα ακόλουθα:

Με τρεις προσομοιωτές ενισχύεται η ΑΕΝ Κρήτης

0prosomiotesΣτην προμήθεια τριών προσομοιωτών για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης(Σούδα Χανίων), προχώρησε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Τελετή Λήξης της πρώτης χρονιάς εφαρμογής του καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος ''Το Πλοίο πάει Σχολείο''

0ΜΤσάκοςΤην Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, η Τελετή Λήξης της πρώτης χρονιάς εφαρμογής του καινοτόμου εκπαιδευτικού προγράμματος ''Το Πλοίο πάει Σχολείο'' στο Αμφιθέατρο ''Γιάννης Καράλης'' του Πανεπιστημίου Αιγαίου, γεμάτο από μαθητές και μαθήτριες του νησιού μας συνοδευόμενους από γονείς και δασκάλους.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ