Τρι11122019

Last updateΔευ, 11 Νοε 2019 4pm

Σταθερά δυναμική και αύξουσα η Κινεζική παρουσία στα «Ποσειδώνια»

0poseidoniaΣταθερά δυναμική και διαχρονική η Κινεζική παρουσία στη ανά διετία διοργάνωση της έκθεσης “Ποσειδώνια” στην οποία τον παρόν δίνει η παγκόσμια ναυτιλία.

Εξοπλισμένα με υπολογιστές φόρτωσης τα νεότευκτα της Evergreen

Evergreen Line Launches New CPM ServiceΑνεβάζει επίπεδο ασφάλειας για τα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων η Evergreen.

Mέλος της συμμαχίας Getting to Zero η probunkers

0probunkersΗ probunkers γίνεται μέλος της συμμαχίας «Getting to Zero». Έχοντας σκοπό να ηγηθεί της αλλαγής προς τις καθαρές πηγές ενέργειας ιδρύοντας ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής LNG ως ναυτιλιακό καύσιμο, η probunkers θα συνδράμει στις δραστηριότητες της Συμμαχίας μέσω των εξελίξεων στην αγορά των LNG και bio/synthetic LNG ως ναυτιλιακά καύσιμα.

Ξεκινά η αποπληρωμή δεδουλευμένων των εργαζομένων στα ναυπηγεία του Νεωρίου Σύρου

0onexΞεκινά άμεσα η διαδικασία αποπληρωμής των δεδουλευμένωντων εργαζομένων στα ναυπηγεία του Νεωρίου Σύρου, όπως ενημέρωσε ο Πάνος Ξενοκώστας τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, στη συνάντηση που είχαν.

Σε κερδοφόρα πλεύση η Seanergy Maritime Holdings Corp

0Seanergy MaritimeΗ Seanergy Maritime Holdings Corp. (η «Εταιρεία») (NASDAQ: SHIP), ανακοίνωσε σήμερα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο και εννεάμηνο του 2019.

Scrubbers σε πλοία της έβαλε η Seanergy Maritime Holdings Corp.

0SeanergyΗ Seanergy Maritime Holdings Corp. (NASDAQ: SHIP) ανακοινώνει την επιτυχή εγκατάσταση των συστημάτων καθαρισμού καυσαερίων (“scrubbers”) σε τρία από τα capesize πλοία της, στα M/V Lordship, M/V Partnership και M/V Championship.

Κίνα: Ναυπηγική συγχώνευση δημιουργεί γίγαντα

kina naupigeio 7452Ένα γίγαντα στον τομέα των ναυπηγείων που βρίσκονται στην Ασία γεννά η συγχώνευση των China State Shipbuilding Corp και China Shipbuilding Industry Co.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ