Πεμ06042020

Last updateΠεμ, 04 Ιουν 2020 6am

Αλλαγές στο ηγετικό σχήμα της Cosco

0Cosco Shipping WangΑλλαγές στο ηγετικό σχήμα της Cosco.

Δάνειο με κρατική εγγύηση για την CMA-CGM

323 CMA CGM CCBNP Paribas, HSBC και Societé Génerale χορήγησαν στην Γαλλικών συμφερόντων εταιρία διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων CMA-CGM δάνειο με εγγύηση του γαλλικού κράτους ύψους 1,05 δις ευρώ.

Συμπλήρωσε 29 έτη επιτυχούς «πλεύσης» η FRANMAN

0ΦραγκούληςΣυμπλήρωσε 29 έτη επιτυχούς «πλεύσης» η FRANMAN. Με την ευκαιρία των 29 ετών ο ceo και ιδρυτή της κ. Κωστής Φραγκούλης σημείωσε τα ακόλουθα:

O Lloyd's Register δημιούργησε ομάδα επιθεωρήσεων από απόσταση

LloydsregisterΜια ομάδα στελεχών τοποθέτησε σε βασικούς θαλάσσιους κόμβους ο Lloyd’s Register προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες επιθεώρησης από απόσταση στη ναυτιλία και τις off shore επιχειρήσεις.

Seanergy Maritime Holdings Corp.: Επιτυχής ολοκλήρωση προγράμματος αύξησης μετοχικού κεφαλαίου

0Σταμάτης ΤσαντάνηςΗ Seanergy Maritime Holdings Corp. (NASDAQ: SHIP) («Seanergy» ή «Εταιρεία») ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου. Tο πρόγραμμα ξεκίνησε στις 31 Μαρτίου 2020 και η Εταιρεία έκτοτε άντλησε κεφάλαια ύψους 31 εκατ. δολαρίων περίπου.

H Seanergy Maritime Holdings Corp. ανακοινώνει νέα χρονοναύλωση με την Glencore

0Seanergy Η Seanergy Maritime Holdings Corp. (NASDAQ: SHIP) («Seanergy» ή η «Εταιρεία») ανακοίνωσε νέα χρονοναύλωση με την Glencore για το Capesize M/V Knightship. Επιπλέον, ανακοίνωσε την επέκταση υφιστάμενης χρονοναύλωσης για το Capesize Μ/V Gloriuship.

Η China Merchants Group απορροφά την China Merchants Port Holdings

0china merchants groupΓια εξαγορά των μετοχών της China Merchants Port Holdings από το China Merchants Group κάνει λόγο δημοσίευμα του Bloomberg.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ