Τρι12302025

Last updateΤετ, 31 Δεκ 2025 7am

Εκπροσώπηση της Chipolbrok από τη SNEAL σε Αν. Μεσόγειο και Ελλάδα

0SNEAL LOGO 1 SmallΣυμφωνία αποκλειστικής πρακτόρευσης έκλεισαν η Chinese Polish Joint Stock Shipping Company (Chipolbrok) και το Σκανδιναβικό Πρακτορείο Εγγύς Ανατολής Α.Ε. (SNEAL), με αντικείμενο την εκπροσώπηση της πρώτης στην ελληνική αγορά.

«Ανεβαίνει» το IRS

0Indian Register SmallΜε θετική αποτίμηση «κλείνει» τη χρονιά το Indian Register of Shipping το οποίο κατέγραψε σημαντικές κινήσεις στους τομείς της άμυνας, της εμπορικής ναυτιλίας, της ψηφιακής καινοτομίας και της έρευνας κατά τη διάρκεια του 2025, ενισχύοντας τη θέση του ως βασικός τεχνικός εταίρος για κυβερνήσεις, πλοιοκτήτες και ναυπηγεία σε μια εποχή επιταχυνόμενων αλλαγών για τον ναυτιλιακό τομέα.

Τέσσερα ultramax για την Yang Ming

0bulk carriers25Η Yang Ming εισήλθε στην αγορά νεότευκτων πλοίων μέσω της Kuang Ming Shipping, κάνοντας παραγγελίες για τέσσερα πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου ultramax στην Ιαπωνία.

Στα ύψη η μετοχή της ΖΙΜ

0ZIMΟι μετοχές της ισραηλινής γραμμής εμπορευματοκιβωτίων ZIM εκτινάχθηκαν σε αξία την περασμένη Τρίτη, αφού το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας δήλωσε ότι αξιολογεί μια πιθανή ιδιωτική εξαγορά.

Επενδύει στα λιμάνια η ΟΝΕ

0ONEΗ Ocean Network Express (ONE) έχει συνάψει συμφωνία για την απόκτηση μειοψηφικού μεριδίου στον τερματικό σταθμό εμπορευματοκιβωτίων DCT στο Dalian της Κίνας.

MSC: «Θέλουμε να αρνηθούμε οποιοδήποτε ενδιαφέρον για την εξαγορά της Zim»

0MSC GulsunΗ ισραηλινή εταιρεία τακτικών γραμμών ZΙΜ είναι προς πώληση, αλλά η MSC δεν θα την αγοράσει.

Η ΖΙΜ κατέληξε σε συμφωνία με ομάδα μετόχων

0ZIMΗ ΖΙΜ κατέληξε σε συμφωνία με μία ομάδα μετόχων σχετικά με τη σύνθεση του διοικητικού της συμβουλίου ενόψει της επερχόμενης γενικής συνέλευσης της εταιρίας που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ