Κυρ03242019

Last updateΣαβ, 23 Μαρ 2019 7pm

«Οκ» από το SSSRI για τα 25άρια της COSCO

099COSCO Aries“Πράσινο φώς» στους σχεδιασμούς της COSCO να επενδύσει στα 25.000 TEU’s πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «άναψε» το Shanghai Ship and Shipping Research Institute (SSSRI) που ειδικεύεται στο σχεδιασμό σκαφών.

Κερδοφόρα πλεύση το 2018 για την Seanergy Maritime Holdings Corp.

0SeanergyΗ Seanergy Maritime Holdings Corp. (η «Εταιρεία») (NASDAQ:SHIP), ανακοίνωσε σήμερα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τέταρτο τρίμηνο και δωδεκάμηνο του 2018.

Βυθίστηκε το Grande America του Ομίλου Grimaldi

grande americaMediTelegraphWEBΟ όμιλος Grimaldi ανακοίνωσε ότι το ro ro Grande America στο οποίο ξέσπασε φωτιά πριν από δυο ημέρες βυθίστηκε τελικά χθες το απόγευμα στο Βισκαικό Κόλπο, χωρίς ανθρώπινα θύματα .

Στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης οι μετοχές της Diamond S των Μαρινάκη-Ross

0marinaki 2Η εισαγωγή και διαπραγμάτευση των μετοχών της νέας εταιρείας Diamond S, των Β. Μαρινάκη και Wilbur Ross, που αναμένεται στις 28 Μαρτίου 2018, θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη είσοδο ναυτιλιακής στη Wall Street από τον Ιούνιο του 2015, που είχε πραγματοποιηθεί η δημόσια εγγραφή της Gener8 Maritime.

Συμφωνία Fincantieri με GIN

0fincantieriΣυμφωνία συνεργασίας σε διάφορους τομείς των ναυπηγήσεων, ναυπηγοεπισκευών αλλά και αναμορφώσεων πλοίων συνήψαν η Genova Industrie Navali (GIN) και η Fincantieri.

Δύο 14σάρια στο στόλο της Yang Ming

0Yang MingΔύο νεότευκτα ultra-large container vessels (UCLVs) προστέθηκαν στο στόλο της Yang Ming.

Η probunkers ζητά προσφορές για σχεδιασμό και παραγωγή 7 σκαφών ανεφοδιασμού πλοίων με LNG

0probunkers photo2Η probunkers, η νέα και ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που φέρνει το μέλλον του bunkering σήμερα, πραγματοποιεί ένα ακόμα βήμα προς την ολοκλήρωση του φιλόδοξου project της για ένα παγκόσμιο δίκτυο ανεφοδιασμού πλοίων με καύσιμο LNG, προσκαλώντας τις εταιρείες του χώρου να καταθέσουν προτάσεις για το σχεδιασμό του στόλου της από σκάφη ανεφοδιασμού πλοίων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ