Τρι11202018

Last updateΔευ, 19 Νοε 2018 5pm

SeaNation790X90

Πέντε δεκατεσάρια για την Costamare

0Theseus CostamareΠέντε πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων 14,424 teu έκαστο περνούν στον απόλυτο έλεγχο της Costamare

Ναυτιλία- λιμάνια θα επενδύσουν δις δολάρια για κυβερνο-ασφάλεια και εκπαίδευση

0hackersΤα δύο , μέχρι τώρα, μεγάλα γεγονότα της χρονιάς κυβερνοεπιθέσεων σε μεγάλες εταιρίες διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων αποτέλεσε την αφορμή να σημάνει συναγερμός για την λήψη των αναγκαίων αντίμετρων απέναντι στην απειλή που οι ειδικοί την κατατάσσουν στις «ασύμμετρες».

Έλληνες εφοπλιστές οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στις νέες παραγγελίες για LNG Carriers

0LNGΜέχρι και τα 220.000 δολάρια έφτασαν τις προηγούμενες ημέρες οι ημερήσιοι ναύλοι στα πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG Carriers), σημειώνοντας άνοδο πάνω από 180% σε διάστημα μόλις πέντε μηνών καθώς τον προηγούμενο Μάιο ο ημερήσιος ναύλος ήταν στα 38.000 δολάρια.

Ανησυχούν οι liners για τον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ-Κίνας

0λιμανιΠαρά τα θετικά αποτελέσματα που καταγράφουν σε εννεάμηνα και τρίμηνα οι liners όσον αφορά στα έσοδα του έτους οι ανησυχίες για τις επιπτώσεις του εμπορικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ-Κίνας διατηρούνται ζέουσες.

Αναβολή πήρε το σχέδιο πώλησης της Attica Group

0atticaGroupΣε επόμενο στάδιο, απροσδιόριστο χρονικά μέχρι στιγμής, θα επανακριθεί το μετοχικό μέλλον του Ομίλου Attica Group μετά την άκαρπη ολοκλήρωση των αποκλειστικών διαπραγματεύσεων μεταξύ MIG και Fortress για την αγορά των μετοχών της ακτοπλοϊκής εταιρείας.

Συμφωνία της Seanergy Maritime Holdings με την Cargill International

0seanergyΗ Seanergy Maritime Holdings Corp. (‘Seanergy’, ή η ‘Εταιρεία’, NASDAQ: SHIP) ανακοίνωσε σήμερα την αναχρηματοδότηση του Capesize πλοίου ‘Championship’ ύψους $23,5 εκατ. μέσω συμφωνίας χρηματοδοτικής μίσθωσης με την Cargill International SA, (‘Cargill’ ή ο ‘Ναυλωτής’). Από την συναλλαγή αυτή απελευθερώθηκαν κεφάλαια ύψους $7,8 εκατ. για την Εταιρεία.

Συνεργασία ClassNK- TÜV Rheinland στη ναυτιλιακή cybersecurity

0cyber dangerΣυμφωνία συνεργασίας συνήψαν ClassNK και TÜV Rheinland με στόχο την παροχή ψηφιακών υπηρεσιών για την ασφάλεια, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και προστασία προσωπικών δεδομένων στον τομέα της ναυτιλίας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ