Τρι11192019

Last updateΤρι, 19 Νοε 2019 11am

Μια μεταγραφή «έκπληξη»…

0Soren ToftΜεταγραφή «έκπληξη» χάρη στην οποία η συμμαχία 2M έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων των επιτελικών στελεχών του τομέα των εμπορευματοκιβωτίων, αποτελεί η «ενθρόνιση» στη θέση του διευθυντού της MSC του μέχρι πρότινος διευθυντού της MAERSK Søren Toft.

Δύο ακόμη πλοία στον στόλο της Golden Union

goldenunion25Δύο πλοία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου post-panamax απέκτησε σύμφωνα με ναυλομεσιτικούς οίκους η Golden Union της Οικογένειας Βενιάμη.

Αποχωρεί από ορισμένες αγορές η Allianz Global Corporate & Specialty SE

Allianz Global Η Allianz Global Corporate & Specialty SE αποχωρεί από τις ναυτιλιακές αγορές της Βόρειας Αμερικής και της Ασίας με στόχο την βελτίωση της κερδοφορίας της, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ασφαλιστική εταιρεία. 

Επενδυτική είσοδος εφοπλιστών στα Αττικά Πολυκαταστήματα

0BBWKQSKΔιευρύνεται δυναμικά το μετοχικό σχήμα που μεταξύ άλλων ελέγχει τα πολυκαταστήματα attica.

Σταθερά δυναμική και αύξουσα η Κινεζική παρουσία στα «Ποσειδώνια»

0poseidoniaΣταθερά δυναμική και διαχρονική η Κινεζική παρουσία στη ανά διετία διοργάνωση της έκθεσης “Ποσειδώνια” στην οποία τον παρόν δίνει η παγκόσμια ναυτιλία.

Εξοπλισμένα με υπολογιστές φόρτωσης τα νεότευκτα της Evergreen

Evergreen Line Launches New CPM ServiceΑνεβάζει επίπεδο ασφάλειας για τα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων η Evergreen.

Mέλος της συμμαχίας Getting to Zero η probunkers

0probunkersΗ probunkers γίνεται μέλος της συμμαχίας «Getting to Zero». Έχοντας σκοπό να ηγηθεί της αλλαγής προς τις καθαρές πηγές ενέργειας ιδρύοντας ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής LNG ως ναυτιλιακό καύσιμο, η probunkers θα συνδράμει στις δραστηριότητες της Συμμαχίας μέσω των εξελίξεων στην αγορά των LNG και bio/synthetic LNG ως ναυτιλιακά καύσιμα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ