Κυρ07152018

Last updateΚυρ, 15 Ιουλ 2018 2pm

poseidonia 2018

Στρατηγική συνεργασία METIS, ACOEM Group και REA Hellas με στόχο την καλύτερη διαχείριση της λειτουργίας των πλοίων

0METISΗ METIS Cyberspace Technology προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τις ACOEM Group και REA Hellas με σκοπό την ανάπτυξη μίας καινοτόμου υπηρεσίας Condition Based Monitoring, η οποία στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στη διαχείριση ναυτιλιακών στόλων.

Στις «αυτόνομες πλεύσεις» επενδύει το MOL Group

0MOLΣτις «τεχνολογίες του αύριο» για τα αυτόνομα πλοία επενδύει το MOL Group.

Ένα «φλερτ» με ενδιαφέρον…

0CMACGMHapagLloydΠεριμένουν τις εξελίξεις στο «φλερτ» που αποκάλυψε χθες το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές, περί διερευνητικών επαφών μεταξύ CMA CGM και Hapag-Lloyd με στόχο τη συγχώνευση.

Πέντε νεότευκτα και δυο secondhand πλοία στον στόλο της Costamare

costamare1H Costamare η ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με τα ναυπηγεία Yangzijiang Shipbuilding Group, για την κατασκευή πέντε πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, μεταφορικής ικανότητας 12.690 TEU το κάθε ένα.

Εξαφάνιση εργασιών χωρίς προτιθέμενη αξία από την τεχνολογία

0τεχνολογίαΤέλος στις εργασίες που δεν αποφέρουν προστιθέμενη αξία στον τομέα των εμπορευματοκιβωτίων και των logistics θέτει η τεχνολογική εξέλιξη.

Σε κερδοφόρα πλεύση η Seanergy Maritime

0ΣυνερτζιΗ Seanergy Maritime Holdings Corp. (η «Εταιρεία») (NASDAQ:SHIP) ανακοίνωσε σήμερα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2018.

Εμπορευματοκιβώτια: «Φωτιές ανάβει» μία έρευνα

00 1075885 κουτί«Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται» υψηλόβαθμα στελέχη των ναυτιλιακών εταιριών του τομέα των εμπορευματοκιβωτίων μετά τη γνωστοποίηση στοιχείων έρευνας του Drewry που παρουσιάζει έως «χαμηλή βαθμολογία» σε πεδία τα οποία το πελατειακό δυναμικό αξιολόγησε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ