Δευ01212019

Last updateΔευ, 21 Ιαν 2019 2pm

Δεκαετής παράταση συνεργασίας

090909 cosco developmentΔεκαετή παράταση της συνεργασίας στους κόλπους της OCEAN Alliance συμφώνησαν CMA CGM, COSCO, Evergreen και OOCL.

Ανεβαίνει κατηγορία η Neptune Dry Management

neptunelines1H Neptune Dry της Μελίνας Τραυλού ανεβαίνει κατηγορία στην αγορά χύδην ξηρού φορτίου και εισέρχεται και στην αγορά των ultramax (μεταφορική ικανότητα 60.000 dwt και άνω).

Πιέσεις στα panamax λόγω Κίνας

0BulkerdeckandcranesΟι περικοπές στην εισαγωγή άνθρακα στην Κίνα άσκησαν πιέσεις στη ναυλαγορά των panamax που έφτασαν σύμφωνα με τα στοιχεία σε χαμηλό 17μήνου στα τέλη του 2018.

Τέσσερα νεότευκτα στο στόλο της CMA CGM

0CMA CGM Fort de FranceΤέσσερα νεότευκτα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, υπό Γαλλική σημαία, πρόκειται να προστεθούν στο στόλο της CMA CGM στο πλαίσιο αναβάθμισης των πλοίων που απασχολεί σε λιμάνια των Δυτικών Ινδιών και Καραϊβικής.

Η Capital Ship Management Corp. παρέλαβε το M/T ‘Amphion’

amfitrionΗ Capital Ship Management Corp. σήμερα παρέλαβε με επιτυχία το πλοίο M/T ‘Amphion’, ένα πλοίο μεταφοράς αργού πετρελαίου, τύπου eco type VLCC, χωρητικότητας 320.000 τόνων dwt, από τα ναυπηγεία Samsung Heavy Industries στη Ν. Κορέα.

Υψηλές αποδόσεις από τις μετοχές του Ομίλου Navios

fragkouΣημαντικές αποδόσεις επέτυχαν τις πρώτες ημέρες του νέου έτους οι μετοχές των εταιρειών του Ομίλου Navios της Αγγελικής Φράγκου.

«Όρεξη» για επενδύσεις στη ναυτιλία «βλέπει» ο Moore Stephens

bulk ships 000«Όρεξη» για επενδύσεις στη ναυτιλία και το τρέχον έτος «βλέπει» αναλυτής του Moore Stephens ο οποίος ωστόσο υπενθυμίζει και το «κλίμα» αβεβαιότητας που υφίσταται.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ