Τετ09232020

Last updateΤετ, 23 Σεπ 2020 6pm

DNV GL: Κυκλοφόρησε η τέταρτη έκδοση της θαλάσσιας πρόβλεψης για το 2050

0DNV GLΟ DNV GL - Maritime κυκλοφόρησε την τέταρτη έκδοση της θαλάσσιας πρόβλεψης της για το 2050.

Μειώθηκε η δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου

greek shipping05346Η Δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου τον μήνα Ιούλιο 2020, σε σύγκριση με την αντίστοιχη Δύναμη του Ιουλίου 2019, παρουσίασε μείωση κατά 2,0%, ενώ αύξηση κατά 1,1% σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2019 προς το 2018, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

Ανεπηρέαστο από τον COVID-19 το reefer shipping

0HLAG ReeferΚαλά τα νέα για το reefer shipping σύμφωνα με ανάλυση του Drewry που θεωρεί τον τομέα ανεπηρέαστο από τα απόνερα της πανδημίας.

Alpha Bank: Σοβαρός κυματισμός από τον κορωνοϊό έπληξε την εφοδιαστική

0Dry Bulk carrierΣτις επιπτώσεις της πανδημίας στις ναυτιλιακές δραστηριότητες και την εφοδιαστική εστιάζει μεταξύ άλλων έκθεση της Alpha Bank σημειώνοντας ότι εξάπλωση της νόσου κατόρθωσε μεταξύ των άλλων να επιφέρει σημαντικό πλήγμα στην παγκόσμια ναυτιλία.

Μελέτη επιπτώσεων…

0autonomo ploioΗ Βρετανική Ένωση Λιμένων (BPA) ξεκίνησε μια νέα πρωτοβουλία για τη διερεύνηση των επιπτώσεων της αυτόνομης ναυτιλίας για τους λιμένες του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Στα σκαριά» νέα έκθεση για τη ναυτεργασία από BIMCO και ICS


nautikoiBIMCO και ICS προετοιμάζονται για την σύνταξη της τελευταίας έκθεσης εργατικού δυναμικού των ναυτικών η οποία και θα περιέχει χρήσιμο υλικό για τους φορείς εκμετάλλευσης πλοίων, τις υπηρεσίες και τις κυβερνήσεις που αναζητούν τις πληροφορίες της αγοράς που χρειάζονται για την ανάπτυξη πληρωμάτων και στρατηγικών κατάρτισης κατάλληλες για το μέλλον.

Θα ρίξει «αναγκαστικά» άγκυρα ο παγκόσμιος στόλος;

0CrewΣτα όριά τους, αν και σε πολλές περιπτώσεις τα έχουν ξεπεράσει, βρίσκονται οι επί των πλοίων «παγιδευμένοι» ναυτικοί λόγω της σε παγκόσμια κλίμακα «αδυναμίας» εναλλαγής πληρωμάτων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ