Κυρ11292020

Last updateΚυρ, 29 Νοε 2020 11am

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Παρέμβαση με ιδιαίτερη σημασία

rypoi naftilia 057288«Βροντερό όχι» από Ιαπωνία και Ν. Κορέα στα σχέδια της Ευρωπαϊκής Ένωσης να εντάξει την ναυτιλία στο σύστημα εμπορία αερίων ρύπων.

Νέα πειρατική επίθεση- Απήχθησαν τρείς Έλληνες ναυτικοί

pirates nigiriaΤρείς Έλληνες ναυτικοί και συγκεκριμένα ο πλοίαρχος και δύο ναύτες απήχθησαν από πειρατές που έκαναν ρεσάλτο στο υπό σημαία Τόνγκο πλοίο ελληνικών συμφερόντων «Στέλιος Κ».

Στον Ευαγγελισμό ο Γιάννης Πλακιωτάκης

plakiot21Στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" νοσηλεύεται εδώ και λίγες ώρες ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, οπως ο ίδιος δημοσιοποίησε με ανάρτηση του στο facebook.

«Ετοιμότητα» δύο ταχυτήτων…

0hackΗ ετοιμότητα του ναυτιλιακού τομέα να αντιμετωπίζει κυβερνο-επιθέσεις είναι σε δύο ταχύτητες όπως αποκαλύφθηκε σε ένα webinar του Bureau Veritas όπου και συζητήθηκε το εν λόγω θέμα ενόψει της ενεργοποίησης κανονισμού του ΙΜΟ την 1/1/2020.

Κόλπος Γουινέα: Απήχθησαν δέκα ναυτικοί σε νέα πειρατική επίθεση

pirates nigiriaΝέο περιστατικό πειρατικής επίθεσης επί πλοίου η οποία κατέληξε σε απαγωγή ναυτικών.

Γ. Πλακιωκάκης: Ο ναυτιλιακός χώρος εκσυγχρονίζεται

0Πλακιωτάκης σημΝέες δυνατότητες που θα βοηθήσουν την ελληνική ναυτιλία σε τοπικό αλλά κυρίως σε διεθνές επίπεδο, εισάγει η τροπολογία που φέρνει στη Bουλή το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σύμφωνα με τον υπουργό, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Παράταση ισχύος των πιστοποιητικών των πλοίων με τροπολογία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

0Panamax bulker deckΤη δυνατότητα παράτασης της ισχύος των πιστοποιητικών αξιοπλοΐας των πλοίων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, προβλέπει τροπολογία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter