Πεμ07092020

Last updateΤετ, 08 Ιουλ 2020 11pm

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

COVID-19:Παρέμβαση ΙΜΟ

0maritimeΟ Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (ΙΜΟ) ενέκρινε μια σειρά μέτρων που αποσκοπούν στην παροχή ιατρικής περίθαλψης στους ναυτικούς όταν αποβιβάζονται και στην παροχή βοήθειας κατά τη διάρκεια της κρίσης που προκλήθηκε από την πανδημία COVID-19.

Σε «ρότα» εξυγίανσης τα ναυπηγεία Ελευσίνας

0ELEFSINAΝέα σελίδα για τα ναυπηγεία Ελευσίνας καθώς ολοκληρώθηκε επιτυχώς η διαδικασία της προτεινόμενης συμφωνίας από την ΟΝΕΧ και την Development Financial Corporation (DFC) με τους παλαιούς μετόχους της εταιρείας «ΝΕΩΡΙΟΝ» Α.Ε. που ελέγχει τα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Διαδικτυακό Workshop της HELMEPA: «Ασφάλεια στη Θάλασσα»

0WorkshopΤο πρώτο διαδικτυακό Workshop της HELMEPA με θέμα «Ασφάλεια στη Θάλασσα» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την 2 Ιουλίου, με 140 συμμετοχές από Ελλάδα και Κύπρο.

Όμιλος Τσάκου: Συντασσόμαστε ανεπιφύλακτα με την πρωτοβουλία του Διεθνούς Ναυτικού Επιμελητηρίου (ICS) για την ανάδειξη του θέματος της αντικατάστασης των ναυτικών

0EmbededImageΑνακοίνωση επ’ ευκαιρία της αυριανής πρωτοβουλίας του ICS να σφυρίξουν όλα τα πλοία που θα βρίσκονται στα λιμάνια ανά τον κόσμο στις 12 τοπική ώρα για να ευαισθητοποιήσουν τις κυβερνήσεις στο θέμα της αλλαγής των ναυτικών εξέδωσε ο Όμιλος Τσάκου. Ειδικότερα όπως αναφέρεται:

H Seanergy Maritime Holdings Corp. ανακοινώνει την αγορά ενός Capesize πλοίου με άμεση παράδοση

0Stamatis TsantanisΗ Seanergy Maritime Holdings Corp. (NASDAQ: SHIP) («Seanergy» ή η «Εταιρεία») ανακοίνωσε σήμερα τη συμφωνία αγοράς ενός Capesize πλοίου.

Θα «σφυρίξουν» για την «σκάτζα» των πληρωμάτων

0ship708 2Νέα προσπάθεια του ICS για την ανάδειξη του θέματος της αντικατάστασης των ναυτικών, που συνεχίζουν να παραμένουν «παγιδευμένα» στα πλοία λόγω της πανδημίας.

Συνάντηση ΥΝΝΠ κ. Γιάννη Πλακιωτάκη με τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο

0M.1 4Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο, με τον οποίο και συζητήθηκε το θέμα του «Εξπρές Σάμινα».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter