Τετ04012020

Last updateΤετ, 01 Απρ 2020 2pm

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Κρούσμα κορωνοϊού στον Οίκο Ναύτου

0Οίκος ΝαύτηΑνακοίνωση με την οποία γνωστοποιείται το κλείσιμο της κεντρικής υπηρεσίας Οίκου Ναύτου Πειραιά λόγω κορωνοϊού δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Παρέμβαση ΙΜΟ

Capesize bulkerΠαρέμβαση με εγκύκλιο-επιστολή του έκανε ο ΙΜΟ με την οποία συνιστά στις κυβερνήσεις «να επιτρέπουν στους επαγγελματίες ναυτικούς και το θαλάσσιο προσωπικό να αποβιβάζονται πλοία σε λιμενικά και να διέρχονται από το έδαφός τους με σκοπό τις αλλαγές του πληρώματος και τον επαναπατρισμό τους».

Γιάννης Πλακιωτάκης: Δεν χάνεται το εξάμηνο στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

0plakiwtakis3Με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, ξεκινούν, σταδιακά, τα μαθήματα σε όλες τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού.

Στοιχεία για ατυχήματα Ελληνικών Εμπορικών Πλοίων 100 ΚΟΧ και άνω έδωσε η ΕΛΣΤΑΤ

0ELSTATΗ Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει τα αποτελέσματα της έρευνας για τα ναυτικά ατυχήματα ελληνικών εμπορικών πλοίων, 100 ΚΟΧ (Κόροι Ολικής Χωρητικότητας) και άνω και της έρευνας για τα άτομα που έπαθαν ατύχημα σε πλοία και σε θαλάσσιες περιοχές ευθύνης των λιμενικών αρχών του έτους 2019.

Την ανιούσα έχουν λάβει οι ναύλοι των tankers

0tankerΑύξηση της τάξης του 50% στους ναύλους δεξαμενόπλοιων καταγράφει ο οίκος Clarksons Platou σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Bloomberg.

«Λουκέτο» στα διαλυτήρια…

0Alang recycling team«Λουκέτο» στα διαλυτήρια πλοίων σε Ινδία, Πακιστάν και Μπανγκλαντές μπήκε προσωρινά λόγω των μέτρων των κυβερνήσεων για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αρωγή της ναυτιλίας στη μάχη εναντίον της πανδημίας

veniamis 770Η ΕΝΩΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ, μέσω του συλλογικού της φορέα κοινωνικής προσφοράς «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», και με τη συγκινητική ανταπόκριση των μελών της ναυτιλιακής οικογένειας έχει προχωρήσει σε στενή συνεργασία με τον κρατικό μηχανισμό, που εγγυάται την αναγκαιότητα και καταλληλόλητα, στην προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την ενίσχυση των Νοσοκομειακών Μονάδων, των ιατρών και των νοσηλευτών που αγωνίζονται για την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης αυτής συγκυρίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter