Σαβ02242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αρχίζει η διασπορά προϊόντων της ZTE από τις εγκαταστάσεις της PCT S.A.

olp-sepΜετά τη ΗP και την Huawei και η ZTE ανήγγελλε ότι ξεκινά αύριο το πρωί στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις της PCT S.A., την διασπορά προϊόντων της υψηλής τεχνολογίας προς την κεντρική και ανατολική Ευρώπη, κατά πάσα πιθανότητα παρουσία του Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά.

Τα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας θα καταπλέουν στις εγκαταστάσεις της PCT S.A με στόχο να μεταφορτώνονται στους εμπορικούς συρμούς, η λειτουργία των οποίων ξεκίνησε πρόσφατα, εμφανίζοντας πληρότητες σε βαθμό που ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ πλέον, όπως έγραψε το TheSeaNation, να εξετάζουν σοβαρά την επίσπευση σχεδιασμών σιδηροδρομικής κάλυψης και των λιμένων του Βόλου, αλλά και της Αλεξανδρούπολης και βέβαια της περαιτέρω ανάπτυξης της σιδηροδρομικής κάλυψης που έχει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.cid mms img-1588910637

Το γεγονός ότι άλλη μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας έρχεται στον Πειραιά, προσδίδει νέα δυναμική στο λιμάνι και βέβαια στην PCT S.A., ενώ καταδεικνύει περίτρανα πλέον τα οφέλη σε χρόνο και χρήμα έναντι των εναλλακτικών διαδρομών του παρελθόντος προς λιμάνια της Β. Ευρώπης.

Να σημειωθεί ότι η έλευση της HP και της Huawei, οδήγησαν σε αύξηση της διακίνησης των εμπορευματοκιβωτίων, γεγονός που έφερε το λιμάνι του Πειραιά στο παγκόσμιο προσκήνιο και βέβαια άλλαξε την σειρά κατατάξεως τόσο στα λιμάνι της Μεσογείου όσο και σε παγκόσμια κλίμακα όπως επίσης έχει παρουσιάσει το TheSeaNation.

Οι ελληνοκινεζικές εμπορικές σχέσεις φαίνεται να βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους και ως αποτέλεσμα της επίσκεψης στο Πεκίνο του Πρωθυπουργού αλλά και των εν συνεχεία δηλώσεων του στο λιμάνι του Πειραιά όπου και είχε προσκαλέσει επίσημα τις κινεζικές εταιρείες αλλά και μεγάλους επενδυτές να τοποθετηθούν στο λιμάνι του Πειραιά.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter