Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τρία βραβεία απέσπασε η ΟΛΘ Α.Ε. στον διαγωνισμό Environmental Awards 2013

OLTH logo

H ΟΛΘ Α.Ε. απέσπασε τρία βραβεία στον διαγωνισμό Environmental Awards 2013, όπου βραβεύθηκαν βέλτιστες πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία. Ο θεσμός διοργανώνεται από το περιοδικό "Plant Management" και η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή στις 18 Δεκεμβρίου 2012. Η ΟΛΘ Α.Ε. έλαβε τα εξής βραβεία:

- Waste management-Port recycling για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευασιών που εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία τα τρία τελευταία χρόνια.

- Sustainable Built Environment-Bioclimatic Regeneration για την δράση δενδροφύτευσης περιοχών περιμετρικά του λιμένα που συμβάλει τόσο στην βιοκλιματική αναδιαμόρφωση όσο και στην μείωση των φορτίων σκόνης που δημιουργούνται από την λιμενική δραστηριότητα.

- Sustainable Infrastructure Development – Marine Works για το έργο της διασύνδεσης των κτιρίων του Α' προβλήτα του λιμένα με το δίκτυο φυσικού αερίου και την εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού, έργο το οποίο συνέβαλε σημαντικά στην μείωση των αέριων ρύπων.

Τα τρία βραβεία επιβεβαιώνουν την προσήλωση και τις καλές πρακτικές της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος και ενθαρρύνουν την ανάληψη νέων πρωτοβουλιών και δράσεων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter