Δευ09162019

Last updateΔευ, 16 Σεπ 2019 8am

Παρουσιάστηκε στον ΟΛΘ το Duisburg

0ολθ ντουισμπουργΤο μεγαλύτερο ποτάμιο λιμάνι στον κόσμο και οι δραστηριότητες του που αφορούν κατά 75% τον τομέα παροχής logistics παρουσιάστηκε από τον CEO Mr. Erich Staake, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης.

MOU υπέγραψαν το Ινστιτούτο Λιμενικής Κατάρτισης "Εξάντας" και το ισραηλινό Galille International Institute

0theofanis sotirisΜνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν  νωρίτερα σήμερα, στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, το Ινστιτούτο Λιμενικής Κατάρτισης "Εξάντας" και το ισραηλινό ινστιτούτο Galille International Institute (GIMI, Nahalal).

Μέχρι το Μάρτιο του 2020 ανάδοχος στα έργα για τoν 6o προβλήτα του ΟΛΘ

0LimaniΣαφές χρονοδιάγραμμα για την έναρξη των εργασιών επέκτασης του έκτου προβλήτα έδωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ), Σωτήρης Θεοφάνης, στη διάρκεια των εγκαινίων του περιπτέρου της εταιρείας στην 84η ΔΕΘ, παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Κινητοποιήσεις στον ΟΛΘ

olth limani 053Σε κινητοποιήσεις, αρχής γενομένης από σήμερα, προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι με ανακοίνωση τους γνωστοποιούν ότι θα απέχουν από την εργασία τους τα Σαββατοκύριακα και δεν θα κάνουν υπερωρίες.

ΟΛΘ: Υπεγράφη η σύμβαση επέκτασης του 6ου προβλήτα

1ΟΛΘ1Υπεγράφη σήμερα, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, μεταξύ της ΟΛΘ Α.Ε. και της Κοινοπραξίας “HILL INTERNATIONAL N.V. – ΡΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.” η Σύμβαση με αντικείμενο την «Επικαιροποίηση Μελέτης και Διαχείριση Έργου (Project Management) της Επέκτασης της Λιμενικής Υποδομής του 6ου Προβλήτα», έργο το οποίο αποτελεί μέρος των Υποχρεωτικών Επενδύσεων, συνολικού ύψους 180 εκατομμύριων ευρώ, που έχει αναλάβει η ΟΛΘ Α.Ε. και περιλαμβάνει την κατασκευή:

ΟΜΥΛΕ : Αποχή από τις υπερωρίες και τα Σαββατοκύριακα στον ΟΛΘ

olth limani thessalonikiΣε αποχή από υπερωρίες και την εργασία Σαββατοκύριακου προτίθενται να προχωρήσουν από τις 6 Σεπτεμβρίου οι εργαζόμενοι στον ΟΛΘ, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας και των Συλλόγων και Σωματείων Υπαλλήλων ΟΛΘ Α.Ε.

ΟΛΘ: Απόφαση ΕΓΣ για μείωση του αριθμού των ανεξάρτητων μελών του Δ.Σ.

olth limani thessalonikiΗ Εταιρεία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ανακοινώνει ότι την 29η Αυγούστου 2019 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, στο Ξενοδοχείο «Makedonia Palace».

ΟΛΘ Α.Ε.: Νέο οργανόγραμμα

0LIMANITHESSALONIKIΗ "Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε." ανακοινώνει επίσης , ότι κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, στις 30.07.2019, εγκρίθηκε το νέο Οργανόγραμμα της Εταιρείας με τη σύσταση νέας θέσης Γενικού Εκτελεστικού Διευθυντή και τον ορισμό των καθηκόντων του.

Σε έκτακτη γ.σ. η ΟΛΘ Α.Ε.

olth limani 053Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΟΛΘ Α.Ε. θα πραγματοποιηθεί στις 29 Αυγούστου 2019 με αντικείμενο τον ορισμό του αριθμού των ανεξάρτητων μελών του Δ.Σ./Ο.Λ.Θ. ΑΕ με μείωση από τρία σε δύο μέλη και εκλογή νέων και την τροποποίηση του άρθρου 12 του Καταστατικού της Εταιρείας "Επιτροπή Ελέγχου".

Καταγγελίες και αιτήματα των εργαζομένων στον ΟΛΘ για εργασιακά ζητήματα

olth limani thessalonikiΤην άμεση έναρξη της διαπραγμάτευσης για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, τη μετατροπή των οκτάμηνων συμβάσεων 100 ατόμων σε αορίστου χρόνου και την ανάκληση της καταχρηστικής -όπως καταγγέλλουν- λύσης της σύμβασης συναδέλφου τους, ζητούν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ), επισημαίνοντας ότι αν δεν εισακουσθούν, θα αντιδράσουν "με τρόπους συνδικαλιστικούς και νομικούς και με μέτωπα".

ΟΛΘ: Μέρισμα 0,57 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων

olth limani thessalonikiΔιανομή μερίσματος ύψους 0,57 ευρώ ανά μετοχή ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της ΟΛΘ ΑΕ η οποία πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη στην οποία συζητήθηκε η οικονομική έκθεση του 2018.

Εκπρόσωποι 4 φορέων μιλούν για τον αντίκτυπο που θα έχει στην οικονομία της Β.Ελλάδας η λειτουργία ενός αναβαθμισμένου ΟΛΘ

0ΟΛΘ«Τα πάντα αλλάζουν για τη Θεσσαλονίκη και τις επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας». «Η απρόσκοπτη υλοποίηση των επενδύσεων στο λιμάνι θα μεταβάλλει ουσιωδώς τόσο τις δυνατότητες της πόλης, όσο και την ίδια την οικονομική ζωή».

Επενδύει στο ισχυρό brand ο ΟΛΘ

0LIMANITHESSALONIKIΜε νέο διοικητικό σχήμα ως προς τις δύο κορυφαίες θέσεις της διοίκησης του ΟΛΘ το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προχωρά δυναμικά στην ανάπτυξή του αλλά και στην ανάπτυξη συνεργασιών στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων χάρη στις οποίες αναμένεται αύξηση των διακινούμενων φορτίων τόσο στον τομέα των εμπορευματοκιβωτίων όσο και των χύδειν φορτίων.

Κέντρο καινοτομίας για τα logistics δημιουργείται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

0ολθΣτη δημιουργία κέντρου καινοτομίας για τα logistics εντός του λιμένος της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο κτήριο των Παλαιών Στάβλων, αναμένεται να προχωρήσει ο Οργανισμός Λιμένος (ΟΛΘ ΑΕ), όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Σωτήρης Θεοφάνης, Μιλώντας από το βήμα του 7ου εξαγωγικού συνεδρίου Export Summit, που διοργάνωσε  στην πόλη ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Ελλάδος (ΣΕΒΕ).

Φώτης Κουβέλης: «Κομβικός ο ρόλος του λιμένα της Θεσσαλονίκης - Δίκαιη ανάπτυξη για όλους»

olth limani 053Στον κομβικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, μετά και τις τελευταίες κυβερνητικές παρεμβάσεις, ως διαμετακομιστικού κέντρου, αναφέρθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στο Συνέδριο « EXPORT SUMMIT VII ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ στη Θεσσαλονίκη».

Στο τέλος του 2019 αναμένεται να ξεκινήσει το έργο επέκτασης της 6ης προβλήτας στον ΟΛΘ

0ΟΛΘΕντός του τέταρτου τριμήνου του 2019 εκτιμάται ότι θα έχει εγκατασταθεί ο ανάδοχος, που θα αναλάβει την επέκταση της 6ης προβλήτας στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), με προοπτική το σημαντικό αυτό έργο του πακέτου υποχρεωτικών επενδύσεων, επί του οποίου δεσμεύτηκε η κοινοπραξία των επενδυτών, να ξεκινήσει στο τέλος του έτους και να έχει ολοκληρωθεί στο τέλος του 2022 ή στις αρχές του 2023.

Κερδοφόρα η ΟΛΘ ΑΕ – Πρόταση για μέρισμα

olth thessaloniki limani 9642Η Διοικητική Ομάδα της ΟΛΘ Α.Ε., παρουσίασε την 4.6.2019 στους Οικονομικούς Αναλυτές τα οικονομικά στοιχεία της Εταιρείας για την χρήση 2018. Ο κύκλος εργασιών της Εταιρείας για το 2018 ανήλθε σε € 58,5εκατ. έναντι των € 54,2εκατ. του 2017, σημειώνοντας αύξηση 7,9%.

Υπόθεση λαθραίων τσιγάρων έφερε στο φως η Γενική Διεύθυνση Τελωνείων της ΑΑΔΕ

0tsigaraΜία ακόμα σημαντική υπόθεση λαθραίων τσιγάρων έφερε στο φως η Γενική Διεύθυνση Τελωνείων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

ΟΛΘ: Στις 4 Ιουνίου τελικά η ενημέρωση των αναλυτών

olth thessaloniki limani 9642H Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. ανακοινώνει

ΣΕΒΕ: Με το βραβείο «Χρυσός Αλέξανδρος τιμήθηκε ο Σ. Θεοφάνης του ΟΛΘ

0Βραβείο ΣΕΒΕΓια την συμβολή του στην γενικότερη προσπάθεια ανάπτυξης εξωστρεφούς πολιτικής για τις επιχειρήσεις στην Β. Ελλάδα και όχι μόνο ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) απένειμε στον Σωτήρη Θεοφάνη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της «Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) ΑΕ»,το βραβείο «Χρυσός Αλέξανδρος».

ΟΛΘ: Αλλαγή διευθυντικού στελέχους

OLTH logoΗ "Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε." ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, ότι

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter