Δευ08192019

Last updateΔευ, 19 Αυγ 2019 2pm

Συμμετοχή ΟΜΥΛΕ στην κινητοποίηση που προκήρυξε η ΓΣΕΕ

OMYLEE

Με το δικό της διεκδικητικό πλαίσιο συμμετέχει η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξε η ΓΣΕΕ για μεθαύριο. Στη σχετική ανακοίνωση η ΟΜΥΛΕ αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η ΟΜΥΛΕ, συμμετέχει στην Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 28.11.2018.
Αγωνιζόμαστε μαζί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας και διεκδικούμε:
- ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
- ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.
- ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΠΑΡΟΧΕΣ.
- ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ – ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
- ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ.
Πιστεύουμε ότι είναι ώρα οι εργαζόμενοι και η χώρα να γυρίσουν σελίδα με την κατάργηση των μνημονιακών μέτρων και την επαναφορά των κατακτήσεων μας.
Οι εργαζόμενοι στα Λιμάνια, μαζί με τους συναδέλφους μας σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, διεκδικούμε εργασία για όλους, με πλήρη δικαιώματα και ρυθμισμένες εργασιακές σχέσεις, με αμοιβές αξιοπρεπείς, που θα προκύπτουν από ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις και υπογραφή ΣΣΕ. Παλεύουμε για την άμεση υπογραφή ΣΣΕ στα 11 περιφερειακά Λιμάνια, χωρίς άλλα πισωγυρίσματα και κοροϊδίες από τη μεριά της Κυβέρνησης. Τα Λιμάνια μονομετοχικές ΑΕ του δημοσίου, δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν, με οποιαδήποτε μορφή, πλήρη ή με υποπαραχωρήσεις. Μπορούν να αναπτυχθούν διατηρώντας τον δημόσιο χαρακτήρα τους, ώστε να συμβάλουν στην ανάπτυξη της χώρας και της περιφέρειας.
Στα μεγάλα Λιμάνια ΟΛΠ – ΟΛΘ, οι εργαζόμενοι περιφρουρούμε τις κατακτήσεις μας και ΔΥΝΑΜΙΚΑ αγωνιζόμαστε για πλήρη και σταθερή εργασία με ρυθμισμένους εργασιακούς κανόνες (ΓΚΠ) και αμοιβές ικανοποιητικές μέσω ΣΣΕ.
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΛΠ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΣΤΙΣ 11 Π.Μ»

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter