Τετ09232020

Last updateΤετ, 23 Σεπ 2020 6pm

Ορίστηκαν τα πρωτόκολλα της CLIA στις ΗΠΑ

0cliaH Cruise Lines International Association (CLIA) ανακοίνωσε χθες την έγκριση των υποχρεωτικών βασικών στοιχείων των πρωτοκόλλων υγείας που θα εφαρμοστούν στο πλαίσιο μιας σταδιακής, ελεγχόμενης επανάληψης των εργασιών της κρουαζιέρας για τις ΗΠΑ.

Στην Κέρκυρα το «Mein Schiff 6»

0Mein Schiff 6Στο τρίτο κατά σειρά ελληνικό λιμάνι που έχει προγραμματισμένες προσεγγίσεις βρίσκεται το «Mein Schiff 6».

Η TUI Cruises είναι η πρώτη εταιρεία κρουαζιέρας που ξεκίνησε ταξίδια στην Ελλάδα

0Mein Schiff 6Μετά την επιτυχημένη επανεκκίνηση των ταξιδιών της από τα γερμανικά λιμάνια, με ικανοποιημένους επιβάτες και χωρίς προβλήματα, η TUI ξεκίνησε δρομολόγια κρουαζιέρας και στην Ελλάδα από τις 13 Σεπτεμβρίου.

Από το Ηράκλειο η επίσημη πρώτη της κρουαζιέρας μετά από έξι μήνες

krouaziera 681x384 681x375Μετά από έξι μήνες παύσης η κρουαζιέρα στη χώρα, αλλά και στην ανατολική Μεσόγειο κάνει επανεκκίνηση σήμερα το βράδυ, από το Ηράκλειο με το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 6 της Tui Cruises.

Πέντε κρουαζιερόπλοια στο «σφυρί»

0columbus 1Πέντε κρουαζιερόπλοια της Cruise & Maritime Voyages θα δημοπρατηθούν μέσω CW Kellock & Co εντός του τρέχοντος μηνός καθένα ξεχωριστά.

Από το Ηράκλειο Κρήτης η πρώτη κρουαζιέρα

Mein Schiff 6 departing Tallinn 5 July 2017Δένει σε λίγες ώρες στο λιμάνι του Ηρακλείου το κρουαζιερόπλοιο Mein Schff 6 της Tui Cruises το οποίο την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει μετά από έξι μήνες παύσης την πρώτη κρουαζιέρα.

Σαλπάρει για Ελλάδα το Costa Deliziosa

0Costa DeliziosaΓια Ελληνικούς προορισμούς βάζει πλώρη σε ένα μήνα από σήμερα στις 10 Οκτωβρίου το Costa Deliziosa για κρουαζιέρες μιας εβδομάδας από την Τεργέστη στην Ελλάδα.

Εξορμά στην Αυστραλία η Princess Cruises

0royalprincessΠέντε κρουαζιερόπλοια της ετοιμάζεται να δρομολογήσει η Princess Cruises στην Αυστραλία για την περίοδο 2021-2022.

Τέλη του 2021 «βλέπει» την Ν. Αμερική η Costa Cruises

0Costa PacificaΗ Costa Cruises ανακοίνωσε την ακύρωση της σεζόν 2020-2021 στη Νότια Αμερική εξ αιτίας της ασάφειας που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Είκοσι «τολμηροί» του Σεπτέμβρη

0MSCΕίκοσι κρουαζιερόπλοια συνολικά επανακάμπτουν στην ενεργό δράση μετά την «άγκυρα» που έριξαν υποχρεωτικά λόγω της πανδημίας.

Ακύρωσε κρουαζιέρες του 2021 η Princess Cruises

0pacific princessΜια παγκόσμια κρουαζιέρα του Island Princess και μία κρουαζιέρα γύρω από την Νότια Αμερική με εκκίνηση από την Αυστραλία του Pacific Princess ανακοίνωσε ότι ακυρώνει η Princess Cruises.

Από τις 25 Μαρτίου του 2021 ξεκινά κρουαζιέρες η Cunard- Παρατείνει την ακινησία

0QUEEN MARY 2 4Η Cunard θα παρατείνει την παύση λειτουργίας των πλοίων της από τον Νοέμβριο του 2020 έως τις 25 Μαρτίου 2021 για το Queen Elizabeth έως τις 18 Απριλίου 2021 για το Queen Mary 2 και μέχρι τις 16 Μαΐου 2021 για το Queen Victoria.

‘Άγκυρα μέχρι τα μέσα Νοέμβρη για την Marella Cruises

0Marella ExplorerΗ Marella Cruises επιβεβαίωσε σήμερα ότι λόγω της συνεχόμενης αβεβαιότητας γύρω από τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς έχει λάβει  απόφαση να παρατείνει την παύση λειτουργίας της μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2020.

Ανέβαλε για τις 26 Σεπτεμβρίου η MSC Cruises τις κρουαζιέρες του MSC Magnifica

0μαγνιφικαΗ MSC Cruises ανακοινώνει ότι είναι υποχρεωμένη να αναβάλει την επανέναρξη των δρομολογίων του κρουαζιερόπλοιου MSC Magnifica έως τις 26 Σεπτεμβρίου.

Στις ποτάμιες κρουαζιέρες εισέρχεται η TUI

0TUI ISLAΣτις 26 Νοεμβρίου με δρομολόγια Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και ένα πλήρες πρόγραμμα από τον Απρίλιο του 2021 θα ξεκινήσει η λειτουργία της TUI River Cruise.

Και ολίγον… Μάλτα

0msc Grandiosa genoaΜε προσεγγίσεις σε Τσιβιταβέκια, Νάπολη, Παλέρμο(Ιταλία) και Βαλέτα (Μάλτα) ξεκίνησε «προσεκτικά» τις κρουαζιέρες της η MSC με το MSC Grandiosa που αναχώρησε από τη Γένοβα το βράδυ της Κυριακής για την έναρξη της πρώτης κρουαζιέρας της MSC από τότε που σταμάτησε τις πλεύσεις το Μάρτιο λόγω του COVID-19.

Ανατροπή- Προσεγγίσεις μόνο σε Ιταλικά λιμάνια…

0Costa DeliziosaΑνατροπή στους σχεδιασμούς της Costa Cruises φαίνεται να φέρνει το «δεύτερο» κύμα της πανδημίας.

Επανεκκίνηση από Κρήτη… για το Mein Schiff 6

0Mein Schiff 6Στις 13 Σεπτεμβρίου η TUI Cruises δρομολογεί το Mein Schiff 6 με προσεγγίσεις σε Κρήτη, Πειραιά και Κέρκυρα στο πλαίσιο της επανεκκίνησης των πλόων κρουαζιερόπλοιων της μετά την αναγκαστική παύση λόγω της πανδημίας.

Κρουαζιέρα: Μετά την MSC επανέρχεται στην ενεργό δράση και η Costa Cruises

0Costa DeliziosaΜετά την έγκριση από την Ιταλική κυβέρνηση της επανάληψης των κρουαζιέρων και των νέων πρωτοκόλλων υγείας, η Costa Cruises σχεδιάζει να επανεκκινήσει σταδιακά τις δραστηριότητές της από τα ιταλικά λιμάνια στις 6 Σεπτεμβρίου 2020.

Με ενισχυμένο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας ξεκινούν οι κρουαζιέρες της MSC Cruises στη Μεσόγειο

0Kerry AnastassiadisΜε ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο, που είναι σχεδιασμένο για τη βέλτιστη προστασία της υγείας και της ασφάλειας των επιβατών, των πληρωμάτων καθώς και των τοπικών κοινοτήτων στα μέρη που θα επισκεφθούν τα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας, η MSC Cruises επανεκκινεί τις δραστηριότητές της στη Μεσόγειο.

Εθελοντικά… «άγκυρα» τα κρουαζιερόπλοια στις ΗΠΑ

0CLIA LogoΜέχρι τα τέλη Οκτωβρίου τουλάχιστον παρατείνουν εθελοντικά το no-sail order του US- CDC οι εταιρίες κρουαζιερόπλοιων που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter