Πεμ04092020

Last updateΠεμ, 09 Απρ 2020 1am

Δεκαεπτά κρουαζιερόπλοια του ομίλου TUI σε Αιγαίο και Ιόνιο

0HapagLloyd

Η Ελλάδα αποτελεί εκ των βασικών προορισμών για τα 17 κρουαζιερόπλοια της TUI και τις τρεις εταιρίες που διαχειρίζονται τις κρουαζιέρες της (TUI Cruises, Hapag Lloyd Cruises και Marella Cruises). Ο Πειραιάς, το Ηράκλειο, η Σαντορίνη, η Ρόδος και το Κατάκολο είναι πέντε από τα βασικά λιμάνια της Ελλάδας για τα κρουαζιερόπλοια της TUI. Επίσης, περιλαμβάνονται και μικρότερα νησιά στα προγράμματα κρουαζιέρων της TUI, όπως η Πάτμος, η Σύμη και η Σκιάθος. Τούτο επισημαίνεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του Ομίλου με αφορμή τη συνάντηση του διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου TUI, Fritz Joussen, με τον νέο υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, στην Αθήνα. Ο όμιλος αναμένει για φέτος περισσότερους από 3 εκατομμύρια επισκέπτες στην Ελλάδα, προερχόμενους από όλη η την Ευρώπη. ‘Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση ο κ. Joussen, συνεχάρη τον κ. Θεοχάρη για την ανάθεση του υπουργείου Τουρισμού και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο του ρόλο. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τη σημασία του τομέα του τουρισμού, για την ελληνική οικονομία και την απασχόληση. Μάλιστα συζήτησαν την ποικιλομορφία που έχουν οι εμπειρίες διακοπών στην Ελλάδα, όπως είναι οι διακοπές παραλίας, η τοπική κουζίνα, η ιστορία, η κουλτούρα και η φύση και αντάλλαξαν απόψεις για τις επενδύσεις στον τομέα του Τουρισμού.
Η TUI διαβλέπει μεγάλη ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα και φέτος, με αύξηση των κρατήσεων της τελευταίας στιγμής, από όλες τις αγορές. Η τουριστική περίοδος χαρακτηρίζεται από μία μετακίνηση της ζήτησης από τη δυτική στην ανατολική Μεσόγειο.
Η TUI, επίσης , αυξάνει το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της φτάνοντας σήμερα 49 μονάδες, έχοντας προσθέσει 6 νέες ξενοδοχειακές μονάδες μόλις φέτος. Σε συνεργασία με τα Atlantica Hotels & Resorts, η TUI δίνει περαιτέρω ώθηση στην ξενοδοχειακή της στρατηγική. Χαρακτηριστικά ολοκληρώνεται η κατασκευή του νέου Robinson Club στην Ιεράπετρα Κρήτης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter