Δευ01212019

Last updateΔευ, 21 Ιαν 2019 1pm

Χρονιά της κρουαζιέρας το 2019 - Παραμένουν οι προκλήσεις για την Ελλάδα

Celestyal Crystal 1Εικοσιτέσσερα νεότευκτα κρουαζιερόπλοια με μέση μεταφορική ικανότητα μεταξύ των 3500 έως και 5300 ατόμων αλλά και δώδεκα expedition μίνι κρουαζιερόπλοια εισέρχονται σταδιακά στις κρουαζιέρες της συγκεκριμένης αγοράς το τρέχον έτος. Που όλα δείχνουν ότι θα είναι σε διεθνές επίπεδο «χρονιά κρουαζιέρας».

Ανερχόμενος ο τομέας της υπερπολυτελούς κρουαζιέρας

0Πλυτελείς ΚρουαζιερεςΚρουαζιέρες θεματικές, αδρεναλίνης, αναψυχής. Στους επί μέρους τομείς της κρουαζιέρας έρχεται να προστεθεί και εκείνος που αφορά στις πολυτελείς-υπερπολυτελείς κρουαζιέρες ο οποίος και, σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, αποτελεί μετεξέλιξη των mega luxury yachts.

Κρουαζιέρα: Το all-inclusive ανοίγει τις συζητήσεις για τις συνέργειες

0royal caribbean symphony of the seasΕπεκτείνεται, όπως τα στοιχεία θέλουν, η δημοφιλία του all-inclusive και στον τομέα της κρουαζιέρας. Πρόσφατες αναλύσεις που είδαν το φώς της δημοσιότητας κατέγραψαν τη δυναμική του all-inclusive και στην Βρετανική αγορά ως εκ των στοιχείων best value for money τόσο για τις εντός όσο και για τις εκτός πλοίου δράσεις και αγορές.

Κρουαζιέρα: Προβληματίζει η Κινεζική «βουτιά»…

0ΣιλβερσιΑγορά «φούσκα»; «Βουτιά πριν την ανάδυση»; Τα ερωτήματα αυτά φαίνεται να απασχολούν αναλυτές της Κινεζικής αγοράς στην κρουαζιέρα αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη εταιριών που διαχειρίζονται κρουαζιερόπλοια καθώς τα στοιχεία που έφτασαν δείχνουν μία «κόπωση» στην κατά τα άλλα «πολλά υποσχόμενη» αγορά.

Κρουαζιέρα: Κινητικότητα στελεχών με στόχο την Αμερικανική αγορά

0ΑλασκαΚινητικότητα υψηλόβαθμων στελεχών με εξειδίκευση στις πωλήσεις καταγράφεται το τελευταίο διάστημα μεταξύ των επιχειρήσεων του τομέα της κρουαζιέρας που διατηρούν στόλους κρουαζιερόπλοιων.

«Στοίχημα» οι πληρότητες στα κρουαζιερόπλοια

0009990 VIKING SUN«Στοίχημα» ήταν και παραμένει το θέμα των πληροτήτων για τα υψηλόβαθμα στελέχη του τομέα της κρουαζιέρας που διαβλέπουν αυξητικές τάσεις στις παγκόσμιες αγορές αλλά εξακολουθούν να ανησυχούν για «απρόβλεπτους παράγοντες» που θα μπορούσαν να τις επηρεάσουν.

«ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

 

anastasiadis-louis Η Louis Cruises δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο CEO του Ομίλου, κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, σε άρθρο του στο TheSeaNation, καταγράφει τα συν και τα πλην αυτής της σχέσης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter