Πεμ07092020

Last updateΤετ, 08 Ιουλ 2020 11pm

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

«Λουκέτο» λόγω COVID-19 …

0Κλεβεν«Λουκέτο» λόγω COVID-19 ... έβαλε η Birka Cruises. Η εν λόγω εξέλιξη έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη «δυσάρεστο» περιστατικό σε αυτά που καταγράφηκαν τελευταία στον τομέα της κρουαζιέρας που δοκιμάζεται από την πανδημία.

Κρουαζιέρα: Γεγονός οι πρώτες απολύσεις και διαλύσεις πλοίων…

0dark clouds Άσχημα τα νέα για τον τομέα της κρουαζιέρας που φαίνεται ότι έχει δεχθεί ισχυρότατο πλήγμα από την πανδημία.

Η CLIA καλωσορίζει τις οδηγίες της EU Healthy Gateways

0DiamondPrincess2Η Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) και τα μέλη της καλωσορίζουν τη δημοσίευση από την EU Healthy Gateways των οδηγιών για την επανέναρξη της κρουαζιέρας.

Κρουαζιέρα-COVID-19: «Μικρά πλοία» μεγάλες κρατήσεις…

0alaskaΚαι όμως η άλλη όψη του «νομίσματος» όσον αφορά στην κρουαζιέρα που πλήττεται από την πανδημία έχει να κάνει με τα «μικρά πλοία» των ταξιδιών περιπέτειας...

Celestyal Cruises :Παράταση της αναστολής κρουαζιέρων ως τον Μάρτιο του 2021

0Celestyal CruisesΗ Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοίνωσε περαιτέρω παράταση της αναστολής των κρουαζιέρων της μέχρι την ήδη ανακοινωθείσα επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου για το 2021, στις 06 Μαρτίου 2021.

Η Ισπανία και η Τουλόν…

0Toulon BayΤη «σφραγίδα» της στην μεσογειακή κρουαζιέρα έβαλε η Ισπανία, η οποία διατηρεί «κλειστά» τα λιμάνια της για κρουαζιερόπλοια, την οποία και «προσυπέγραψε» η Γαλλία παρέχοντας στην Τουλόν «καταφύγιο» για «άνεργα» κρουαζιερόπλοια.

Κλειστά τα λιμάνια της Ισπανίας για τα κρουαζιερόπλοια

0celebrityΗ Ισπανία θα διατηρήσει την απαγόρευση στα κρουαζιερόπλοια να προσδένουν στα λιμάνια της προκειμένου να σταματήσει τη διασπορά της COVID-19, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε χθες.

Προς επανεκκίνηση η κρουαζιέρα

0Maria Deligianni CLIAΟι θετικές προοπτικές για την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας στην Ελλάδα από τον Αύγουστο, επιβεβαιώθηκαν κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που είχε η Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας – CLIA με τον Υπουργό Τουρισμού, τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και με τους ειδικούς του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), όπως αναφέρει η κα Μαρία Δεληγιάννη, εκπρόσωπος της CLIA στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οκτώβριο «βλέπει» η Carnival Cruise Line

0carnivals mardi grasΜέχρι και την 30η Σεπτεμβρίου παρατείνει την ακινησία του στόλου της η Carnival Cruise Line στην Β. Αμερική.

«‘Αγκυρα» και τον Αύγουστο ρίχνει η Marella Cruises

0Marella ExplorerΚαθώς το θέμα των πρωτοκόλλων κατά της πανδημίας και της επί μέρους εφαρμογή τους στον τομέα της κρουαζιέρας δεν έχει «τελεσιδικήσει» όπως δεν έχει τελεσιδικήσει και το θέμα των μέτρων σε λιμάνια και αεροδρόμια ανά τον κόσμο οι παρατάσεις ακινησίας που επιλέγουν εταιρίες της κρουαζιέρας φαίνονται πλέον φυσικές...

Κρουαζιέρες μετά… τις 15 Σεπτέμβρη και βλέπουμε…

0disney magicΕθελοντική παράταση της ακινησίας των κρουαζιερόπλοιων φαίνεται πως αποφάσισαν εταιρίες που εκτελούν πλεύσεις σε Αμερικανικά χωρικά ύδατα και χρησιμοποιούν τα Αμερικανικά λιμάνια σύμφωνα με την Cruise Lines International Association (CLIA).

Ζημιά 4,4 δισ. δολαρίων «έγραψε» η Carnival λόγω της πανδημίας- Πουλά έξι πλοία

0carnivals mardi grasΚοντά στα 4,4 δις δολάρια είναι η ζημιά που κατέγραψε η Carnival Corporation το δεύτερο τρίμηνο του 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν.

«Χαμένη» στα πρωτόκολλα η παγκόσμια κρουαζιέρα

0Genova«Χαμένη» στα πρωτόκολλα φαίνεται προς ώρας η παγκόσμια κρουαζιέρα με τον ορίζοντα της επανεκκίνησης να μην είναι εύκολο να προσδιοριστεί δεδομένου ότι πολλές εταιρίες «κλείνουν» ή ετοιμάζονται να «κλείσουν» και τους καλοκαιρινούς μήνες με παράταση της ακινησία των πλοίων τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter