Σαβ04172021

Last updateΣαβ, 17 Απρ 2021 1pm

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Καταπλέει στην Ελλάδα η AIDA Cruises

Η 0aidaperla1θα προσφέρει νέες επταήμερες και δεκατετραήμερες κρουαζιέρες στην Ελλάδα από τις 23 Μαΐου 2021, που αναχωρούν από την Κέρκυρα και ταξιδεύουν μέσω των ελληνικών νησιών στην Κρήτη και τη Ρόδο, καθώς και στο Κατακόλο (Ολυμπία) και τον Πειραιά (Αθήνα).

Κρουαζιέρα: Με δέκα πλοία στη Μεσόγειο και Β. Ευρώπη η MSC

To επικαιροποιημένο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα κρουαζιέρων ανακοίνωσε ο 0MSC.

Πιέσεις άνωθεν…

0CDCΙσχυρές πιέσεις άνωθεν δέχεται το US CDC προκειμένου τάχιστα να οριστικοποιήσει τα πρωτόκολλα για την επανέναρξη της κρουαζιέρας στα αμερικανικά χωρικά ύδατα.

ΕΝΠΕΝ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο για την κρουαζιέρα και το Yachting

0forumΕΝΠΕΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την Πέμπτη 08 Απριλίου 2021, στο «forum» της Ένωσης Ναυτικών Πρακτόρων Ελληνικών Νήσων, το σεμινάριο για τις τελευταίες υγειονομικές εξελίξεις σχετικά με την Επανεκκίνηση της Κρουαζιέρας και του «Yachting» με εισηγητή τον κ. Μπρα Ιωάννη (CEO της FiveSenses Consulting & Development).

Ελλάδα «βλέπει» η Costa Cruises

0COSTAΤέσσερα κρουαζιερόπλοια της Costa Cruises θα επισκέπτονται ελληνικούς προορισμούς την περίοδο 2022-2023 σύμφωνα με τα νέα προγράμματα που ανακοίνωσε η εταιρία.

«’Έπεσαν» οι πρώτες αγωγές…

0cruiseshipsmiamiΞεκίνησε η δικαστική «διαμάχη» στις ΗΠΑ για το θέμα που έχει δημιουργηθεί από το πλαίσιο τεχνικών προδιαγραφών κατά του COVID-19 που έχει προσδιορίσει το US CDC χάρη στο οποίο προς ώρας δημιουργεί προβλήματα στην επανέναρξη της κρουαζιέρας στις ΗΠΑ.

«Μυθικό Αρχιπέλαγος» η νέα κρουαζιέρα της Celestyal Cruises

0celestyal experienceΈχοντας μόλις ανακοινώσει την επανέναρξη της λειτουργίας της στις 29 Μαΐου με το Celestyal Crystal, η Celestyal Cruises, βραβευμένη ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη νέα κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Μυθικό Αρχιπέλαγος» που θα πραγματοποιεί το δεύτερο πλοίο της Celestyal Olympia.

ΗΠΑ: «Παγωμένες» οι κρουαζιέρες- Δυσαρέσκεια για το US CDC

0disney magicΗ Disney Cruise Line ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις αναχωρήσεις των κρουαζιερόπλοιών της στις ΗΠΑ μέχρι τον Ιούνιο του 2021, η οποία περιλαμβάνει όλα τα δρομολόγια των Disney Dream, Disney Fantasy και Disney Wonder.

ΕΕΚΦΝ: Πρόεδρος ο Γ. Κουμπενάς

0Κουμπενας1Ο κ. Γιώργος Κουμπενάς υψηλόβαθμο στέλεχος της Celestyal Cruises και μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας της Ένωσης διαδέχεται στην θέση του προέδρου της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) τον κ. Θεόδωρο Κόντε.

Αλλάζει ρότα το US CDC

0CDC«Ανοικτό» είναι το ενδεχόμενο το αμέσως προσεχές διάστημα το US CDC να αποσύρει το Conditional Sailing Order (CSO) το οποίο πρέπει να ακολουθήσουν οι εταιρίες κρουαζιέρας στις ΗΠΑ.

Κρουαζιέρα μόνο με… εμβολιασμένους

0Norwegian1Η Norwegian Cruise Line Holdings (NCLH) απέστειλε επιστολή στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) χθες, περιγράφοντας το σχέδιό της να ξεκινήσει κρουαζιέρες από τα λιμάνια των ΗΠΑ τον Ιούλιο,

US CDC: Κρουαζιέρες μόνο…για εμβολιασμένους

0CDC«Απογοήτευση» προκάλεσε σε υψηλόβαθμα στελέχη του τομέα της κρουαζιέρας η ανακοίνωση του US CDC που μετά από πεντάμηνες συζητήσεις έδωσε στην δημοσιότητα τα «τεχνικά χαρακτηριστικά» για την εκτέλεση κρουαζιέρων σε αμερικανικά ύδατα χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει τον χρόνο έναρξης.

Σε «ρότα» αρχαιρεσιών η ΕΕΚΦΝ

0kontesΕνόψει της διεξαγωγής αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου δ.σ. στην Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιέρας και Φορέων Ναυτιλίας και της αποχώρησή του από την προεδρεία της Ένωσης ο κ. Θ. Κόντες σε δήλωσή του αναφέρει τα ακόλουθα:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter