Τρι07232019

Last updateΚυρ, 28 Ιουλ 2019 6pm

Τα μελτέμια έφεραν εκπλήξεις στο Ράλλυ Αιγαίου

0ραλλυΤα μελτέμια επανήλθαν στο Ράλλυ Αιγαίου και έφεραν εκπλήξεις στην κατάταξη του πρώτου σκέλους του «56ου Ράλλυ Αιγαίου», που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.

Η Thomas Cook «απογειώνεται» για το πιο δραστήριο Σαββατοκύριακο της χρονιάς

0ThomasCookΜε τα σχολεία σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία να είναι κλειστά αυτό το Σαββατοκύριακο και με τους Βρετανούς να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η Thomas Cook προετοιμάζεται για το πιο πολυάσχολο Σαββατοκύριακο του έτους.

Με οικολογικό πρόσημο το 56ο Ράλλυ Αιγαίου

0poiathΥπό την «ομπρέλα» της HELMEPA και τη συμμετοχή εταιριών που προμηθεύουν την αγορά με βιοδιασπώμενα υλικά καθώς και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον το φετινό 56ο στη διαδρομή των ετών Ράλλυ Αιγαίου έχει κεντρικό του μήνυμα « # Να Σώσουμε Τις Θάλασσες Μας».

Ετήσιο Συνέδριο ΣΕΤΕ «Redefining Realities: #someREACTdifferent»: Οι νέες ταξιδιωτικές τάσεις, οδηγός των εξελίξεων στον τουρισμό

0someREACTdifferent logoΣτις 17 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο συνέδριο του ΣΕΤΕ με τίτλο: «Redefining Realities: #someREACTdifferent».

Σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις Thomas Cook με Fosun Tourism

0Thomas CookΣήμερα, η Thomas Cook ανακοίνωσε ότι οι συζητήσεις της με την Fosun Tourism και τις κύριες δανείστριες τράπεζες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αφορούν την ενίσχυση των επιχειρήσεων με νέα κεφάλαια ύψους 750εκ σε Λίρες Αγγλίας.

Χ. Θεοχάρης: «Ο Τουρισμός είναι εθνική υπόθεση»

0Fpp1«Ο Τουρισμός είναι εθνική υπόθεση. Δεν προσφέρεται για αντιπαραθέσεις και σκοπιμότητες. Είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας, με εμφανή και μετρήσιμη συνεισφορά σε όλους τους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας». Αυτό τόνισε ο νέος υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης

H Thomas Cook αποκλείει τα πλαστικά μιας χρήσης από τα ξενοδοχεία της

0ThomasΗ Thomas Cook παρουσιάζει τη νέα φιλοσοφία της, #noplaceforplastic («κανένας χώρος για πλαστικά»), στηρίζοντας ενεργά την αειφόρο ανάπτυξη στον τουρισμό.

Ψηφιακές δυνατότητες της Google αξιοποιεί το ΞΕΕ

0googleΤις ψηφιακές δυνατότητες της Google αξιοποιεί Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) που ανακοίνωσε τη σύζευξη των δυνάμεων του με την Google για τον CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator, τον πρώτο ελληνικό επιταχυντή για νεοφυείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό.

Ναύλωση επαγγελματικών σκαφών από τουριστικά γραφεία

yachting 00054Τη δυνατότητα σε τουριστικά γραφεία να αναλαμβάνουν τη ναύλωση επαγγελματικών τουριστικών πλοίων αναψυχής, δίνει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία τροποποιείται το άρθρο 3 του ν. 4256/2014.

Ενισχύει το ανώτερο διοικητικό δυναμικό των ξενοδοχείων της η Thomas Cook Hotels and Resorts

0Thomas CookΗ Thomas Cook Hotels and Resorts διευρύνει τη διοικητική της ομάδα με την προσθήκη έμπειρων επαγγελματιών από το χώρο της φιλοξενίας, που θα έχουν έδρα την Ισπανία, στο πλαίσιο της σταθερής επιδίωξής της για περαιτέρω επέκταση, μέσω της αύξησης του χαρτοφυλακίου των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται.

«Έκλεισε» η συμφωνία πώλησης του Νότιου Αφάντου στην Τ.Ν. Aegean Sun Investment Ltd

0654Την εκκίνηση ενός σημαντικού έργου τουριστικής ανάπτυξης στην Ρόδο σηματοδοτεί η σημερινή ολοκλήρωση της συμφωνίας για την παραχώρηση του ακινήτου στην περιοχή του Νότιου Αφάντου.

Ενίσχυση των μέτρων προστασίας των λουόμενων στις παραλίες

0nauagoswstisΜε αφορμή ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Open» κατά το οποίο ναυαγοσώστης ισχυρίστηκε ότι η εφαρμογή του Π.Δ. 31/2018 («Σχολές ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης, χορήγηση άδειας ναυαγοσώστη, υποχρεωτική πρόσληψη ναυαγοσώστη σε οργανωμένες ή μη παραλίες») επέφερε αύξηση των πνιγμών στη θάλασσα, το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής διευκρινίζει τα εξής:

Ημερίδα για το μέλλον του θαλάσσιου τουρισμού διοργάνωσε ο ΣΙΤΕΣΑΠ

yachting 00054Οι εκπρόσωποι των τριών πολιτικών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΙΝΑΛ), προσκλήθηκαν στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΕΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ – ΣΙΤΕΣΑΠ, να τοποθετηθούν επί των προβλημάτων του κλάδου του επαγγελματικού τουριστικού σκάφους – γιώτινγκ, μία σημαντική αλλά όχι επαρκώς αντιμετωπιζόμενη από το κράτος, τουριστική δραστηριότητα που αναδεικνύει όλη την παράκτια και νησιώτικη Ελλάδα και προβάλει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και μοναδικής ανταγωνιστικότητας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter