Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Safe Restart: Νέα υπηρεσία για την ασφαλή επανεκκίνηση των επιχειρήσεων στη νέα εποχή από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

0TUV

H TÜV HELLAS (TÜV NORD) χαιρετίζει τα «υγειονομικά πρωτόκολλα» τα οποία αποτελούν νομοθετικά κατοχυρωμένες κατευθυντήριες οδηγίες, ανακοινώνοντας παράλληλα τη νέα της υπηρεσία Safe Restart.


Τα νέα «υγειονομικά πρωτόκολλα» τα οποία ανακοινώθηκαν την Τετάρτη, 20/05 είναι εξόχως θετικά στην προσπάθεια επανεκκίνησης της επιχειρηματικότητας στη χώρα.
Στο πλαίσιο αυτό, παρέχει την υπηρεσία Safe Restart, μέσω της οποίας ο Φορέας βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων που επιδιώκουν να εξασφαλίσουν το μέγιστο βαθμό επιχειρησιακής ετοιμότητας στα νέα δεδομένα.
Η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αξιολογήσουν το επίπεδο εφαρμογής των απαιτούμενων ελέγχων για την πρόληψη μετάδοσης μεταδοτικών ασθενειών. Επιπλέον, είναι πλήρως συμβατή με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Αναγνωρίζοντας ότι η επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας με την παράλληλη λήψη αποτελεσματικών προληπτικών μέτρων για τη μετάδοση COVID-19 είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη πρόκληση, ο Φορέας διαθέτει πλέον:
- Την υπηρεσία Safe Restart, η οποία και απευθύνεται στο σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου.
- Επίκαιρα εκπαιδευτικά σεμινάρια, εξ αποστάσεως και δια ζώσης, τα οποία διεξάγονται από Επικεφαλής Εισηγητές με μακροχρόνια εμπειρία στην τουριστική βιομηχανία.
Με δεδομένo το ρόλο του ως Hγέτη Φορέα Ελέγχου και Πιστοποίησης στην Ελλάδα, ο έλεγχος Safe Restart βασίζεται σε:
• Εθνικές Νομοθετικές Απαιτήσεις και Κατευθυντήριες Οδηγίες
• Συστάσεις και κατευθυντήριες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD), με την ολοκλήρωση του ελέγχου θα εκδίδει αναλυτική αναφορά που θα περιλαμβάνει τη συμμόρφωση με τις τρέχουσες νομοθετικές απαιτήσεις.
Στα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν και θα λάβουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία ελέγχου συμπεριλαμβάνεται η επιβεβαίωση της συμμόρφωσης με την κείμενη νομοθεσία από έναν τρίτο ανεξάρτητο Οργανισμό, προσφέροντας αντικειμενικότητα και αμεροληψία καθώς και η αύξηση του επιπέδου εμπιστοσύνης των πελατών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter