Τρι04072020

Last updateΤρι, 07 Απρ 2020 9am

Ανακύκλωση: Ο Πειραιάς απέκτησε5 απορριμματοφόρα και 600 καφέ κάδους για τη συλλογή οργανικών αποβλήτων

0ανακύκλωσηΗ Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει, παράλληλα με τον αγώνα που δίνει για τον περιορισμό του κορωνοϊού και την προστασία της ζωής των πολιτών, την εφαρμογή υλοποίησης του προγράμματος, «Ανακύκλωση 2020» με τη κλιμακωτή υλοποίηση του συστήματος διαλογής στην πηγή.

Στο Τζάνειο η νέα δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη

0marinakisΣτο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά πρόσφερε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και μάσκες υψηλής προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό ο εφοπλιστής και επικεφαλής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Covid -19:Απαλλαγή τελών και οικονομικές διευκολύνσεις ανακοίνωσε ο Δήμος Πειραιά

0moraliΟ Δήμος Πειραιά, κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και λαμβάνοντας υπόψη τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, αποφάσισε τη λήψη σημαντικών κοινωνικών μέτρων, για τη στήριξη και τη διευκόλυνση των δημοτών που διαβιούν και ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα στον Δήμο.

Καραντίνα ζητά το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών

0επιβατες«Ιδιότυπη» καραντίνα ζητά από την κυβέρνηση το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών. Ειδικότερα ζητά την άμεση απαγόρευση όλων των αφίξεων ακόμα και αυτές των μόνιμων κατοίκων βάσει επίδειξης του Ε1, καθώς εκφράζεται τεράστια ανησυχία ότι ο αριθμός των εποχιακών εργαζομένων που διαθέτει το απαραίτητο έγγραφο και έχει ήδη μετακινηθεί προς αυτά είναι μεγάλος και θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Σε «ρότα» ξενοδοχείου για καραντίνα

0ANEK LINESΣήμερα το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία απομάκρυνσης των 261 εκ των συνολικά 380 επιβαινόντων στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της ΑΝΕΚ, οι οποίοι δεν έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Ελλιμενίστηκε το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

0ANEK LINESΣτην προβλήτα του σταθμού κρουαζιέρας "Θεμιστοκλής", στο λιμάνι του Πειραιά, βρίσκεται το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Ελευθέριος Βενιζέλος", μετά τα 119 κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν μεταξύ των 383 επιβαινόντων του πλοίου.

«Τέρμα» και …το κολύμπι

0κολύμπιΜετά τα «κρούσματα» κολυμβητών σε ακτές της Αττικής και όχι μόνο το ΥΝΝΠ με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι απαγορεύεται στο πλαίσιο των μέτρων για της ανάσχεση της διασπορά του κορωνοϊού και το κολύμπι.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter