Δευ07132020

Last updateΤρι, 14 Ιουλ 2020 7am

Το 57ο Ράλλυ Αιγαίου θα είναι αφιερωμένο στο επετειακό έτος « Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020»

0raliΜε υγειονομικό πρωτόκολλο θα ανοίξει πανιά αυτή τη χρονιά το Ράλλυ Αιγαίου, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στο Επετειακό Έτος «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020».

Μηταράκης για Λιμενικό Σώμα: «Το 2020 είχαμε τις λιγότερες απώλειες ζωής από ποτέ στο Αιγαίο»

0ΜηταράκηςΤο Λιμενικό Σώμα είναι ενεργό στο Αιγαίο «για να προστατέψει ζωές στην θάλασσα. Το 2020 είχαμε τις λιγότερες απώλειες ζωής από ποτέ στο Αιγαίο. Έχει καταγραφεί ο θάνατος μόνο ενός ατόμου καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου, φυσικά είναι λυπηρό, αλλά μια θετική εξέλιξη για τη διασφάλισης της ανθρώπινης ζωής».

Τo Ε.Β.Ε.Π. ενημερώνει για τα έργα αστικής ανάπλασης της περιοχής Aγίου Διονυσίου στον Πειραιά

0ΕΒΕΠΤο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς ενημερώνει για την έναρξη και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών για την αστική ανάπλαση της περιοχής του Αγίου Διονυσίου στον Δήμο Πειραιά.

Στο στόλο του ΠΝ ο «ΗΡΑΚΛΗΣ»

0ΗρακλήςΣτη δύναμη του Πολεμικού Ναυτικού εντάχτηκε από σήμερα το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης (ΠΓΥ) «Ηρακλής» και στην τελετή έδωσαν το «παρών» η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ικανοποίηση ΕΣΠ για την αξιοποίηση του Πύργου του Πειραιά

0πυργοςΜε ιδιαίτερη επιτυχία έγινε σήμερα η εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του Πύργου Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσία των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Α. Γεωργιάδη και Εσωτερικών κ. Τ. Θεοδωρικάκου, των Αρχών και των φορέων της πόλης.

Το ΕΒΕΠ χαιρετίζει τη συμφωνία αξιοποίηση του Πύργου του Πειραιά

0πυργοςΤο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά χαιρετίζει την υπογραφή της επωφελούς συμφωνίας για την αξιοποίηση του Πύργου από τον Δήμο Πειραιά.

Έκπτωση στα εισιτήρια πλοίων, τρένων και λεωφορείων για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

0επιβατεςΤην παροχή έκπτωσης στα εισιτήρια πλοίων, τρένων και λεωφορείων για τους αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές σχολικού έτους 2019-20, από σήμερα και μέχρι και τις 7 Ιουλίου 2020, για τη μετακίνηση τους από τον τόπο διορισμού τους προς τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, ανακοίνωσαν τα υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων, Μεταφορών και Υποδομών και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter