Δευ09162019

Last updateΔευ, 16 Σεπ 2019 8am

Απεβίωσε ο Αντώνης Λιβάνης

0libanisΈφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Λιβάνης, ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη.

Στο συνεδριακό της ΑΝΕΚ LINES το «4ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο»

0ANEK LINESΗ ΑΝΕΚ LINES, με πυξίδα την πρωτοπορία, φιλοξένησε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στο σύγχρονο Συνεδριακό της Κέντρο στα Χανιά, τον δεύτερο κύκλο του «4ου Παγκρήτιου Ενεργειακού Συνεδρίου» που διοργανώθηκε από την Cretan Energy Conferences και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων.

Ψηφιακό μετασχηματισμό πόλεων εξέτασε το ΕΒΕΠ

0CrowdAppsΤο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς πιστεύει ότι τα “CrowdApps” είναι μία ολοκληρωμένη «σουίτα» cloud εφαρμογών για πόλεις, δήμους, περιφέρειες, ακόμα και τοπικές ομάδες πολιτών.

Συνάντηση Μώραλη – Χρυσοχοϊδη

pireas kykloforiakoΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Mιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο πλαίσιο των επαφών του με τους νέους Υπουργούς.

Επιτυχής η μετακίνηση 1.500 προσφύγων και μεταναστών από τη Μυτιλήνη

0aqua blue 3Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, στις 10:30, το πρώτο μέρος της μεταφοράς 1.500 αιτούντων άσυλο από τους καταυλισμούς της Μυτιλήνης σε δομές φιλοξενίας της βόρειας Ελλάδας.

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή του Πειραιά

0orkomosiaΜε κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Αυγούστου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και των νέων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβούλων των 5 Δημοτικών Κοινοτήτων.

Συγχαίρει η ΑΝΕΚ

0ΑΝΕΚ συγχαρητήριαΗ ANEK LINES, υπερήφανη χορηγός, συγχαίρει τους Χανιώτες Παγκόσμιους πρωταθλητές Κωσταντίνο Λιβανό του ΤΑΛΩΣ ANEK LINES και Απόστολο Παπαστάμο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων (Ν.Ο.Χ) για τις μοναδικές χρυσές διακρίσεις που πρόσφατα κατέκτησαν.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter