Σαβ11162019

Last updateΠαρ, 15 Νοε 2019 11pm

Ευρωβουλευτές ζητούν μέτρα για τη βελτίωση των συνθηκών στα νησιά

0αβαρμοΕυρωβουλευτές ανέδειξαν σήμερα τις δυσμενέστατες συνθήκες στις προσφυγικές δομές στα νησιά της Ελλάδας, με την ανησυχία να αυξάνεται λόγω της έλευσης του χειμώνα και της απουσίας λύσεων.

Μείωση των μεταναστευτικών ροών στα νησιά τον Οκτώβριο «βλέπει» η Frontex

0metanastesΜείωση των μεταναστευτικών ροών στα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου κατά 18% κατέγραψε η Frontex για τον Οκτώβριο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

H εξέλιξη των οπτικοακουστικών και τηλεπικοινωνιών 5G στην αγορά της Κίνας στο επίκεντρο εκδήλωση του ΠαΠει στο ΕΒΕΠ

0texnologia 5gΕκδήλωση με θέμα «Η Εξέλιξη των οπτικοακουστικών και τηλεπικοινωνιών στην αγορά της Κίνας. Ανταλλαγή εμπειριών» πραγματοποιείται στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (ΕΒΕΠ) στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης», το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, και ώρα 16:00.

Σύσκεψη στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για το μεταναστευτικό - προσφυγικό ζήτημα

0siskepsiΠαρουσία του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχου Λ.Σ. Θεόδωρου Κλιάρη πραγματοποιήθηκε την 06/11/2019 σύσκεψη στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για το μεταναστευτικό - προσφυγικό ζήτημα στην οποία συμμετείχαν οι Προϊστάμενοι της 2ης, 8ης και 9ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και οι Προϊστάμενοι Λιμενικών Αρχών του Ανατολικού Αιγαίου.

Χαιρετισμός του Χρ. Σταϊκούρα στο Ίδρυμα Ευγενίδου

0staikourasΣτην πορεία του Ευγένιου Ευγενίδη στάθηκε ο Χρήστος Σταϊκούρας σε σύντομο χαιρετισμό σε εκδήλωση του Ιδρύματος.

Στην Alter Ego η ταινιοθήκη και το σήμα του Mega

0ΜαρινάκηςΣτην Alter Εgo ανήκει πλέον η ταινιοθήκη του Μεγάλου Καναλιού (Mega) μετά τον σημερινό πλειστηριασμό. Οι προσφορές που κατατέθηκαν ήταν: 33.000.000 η κυπριακή Liquorina Limited και 33.999.999 ευρώ η Alter Εgo, η οποία και πλειοδότησε. Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι του καναλιού STAR, οι οποίοι όμως τελικά δεν κατέθεσαν προσφορά.

Έφυγε ο Γιάννης Σπανός

0ΣπανόςΟ άνθρωπος που τραγούδησε κυρίως τον έρωτα και την ομορφιά της ζωής παίζοντας ώρες ατέλειωτες στο πιάνο του είτε στα στούντιο, είτε στις αίθουσες που φιλοξενούσαν το ταλέντο του δεν υπάρχει πια. Ο θάνατος του Γιάννη Σπανού αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter