Τρι07232019

Last updateΚυρ, 28 Ιουλ 2019 6pm

Έξι προτεραιότητες της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό

0μεταναστευτικό1Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε το πρωί με τον Ευρωπαίο επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο και εν συνεχεία προήδρευσε σε σύσκεψη με την παρουσία και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου και του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Στην πλαζ «Βοτσαλάκια» σύστημα «Seatrac»

0σύστημαΟ Δήμος Πειραιά τοποθέτησε το σύστημα αυτόνομης πρόσβασης για άτομα με αναπηρία ή δυσκολία στην κίνηση «Seatrac» στην πλαζ Βοτσαλάκια, προκειμένου να έχουν απρόσκοπτη και άμεση πρόσβαση στην παραλία τους θερινούς μήνες.

Έξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες από την φονική καταιγίδα στη Χαλκιδική

0keravnosΈξι νεκροί, δεκάδες τραυματίες, ξεριζωμένα δέντρα, αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα, ανυπολόγιστες υλικές ζημιές, δρόμοι που μετατράπηκαν σε χείμαρρους: αυτός είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν από χθες βράδυ τη Χαλκιδική.

Σημαντική η προσφορά της Ένωσης Ελλήνων Βατραχανθρώπων στο κοινωνικό σύνολο

0ΒατραΣτο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, κ. Χρήστο Λαμπρίδη.

Τρία υπερσύγχρονα πλοία στη διάθεση του Λιμενικού Σώματος για τη μεταφορά βαρέως πασχόντων ασθενών

0LSΣτην απόφαση ανάδειξης προσωρινού αναδόχου για την προμήθεια τριών σκαφών για το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, κατάλληλα διαμορφωμένων με υγειονομικό εξοπλισμό, προχώρησε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, ύστερα από διεθνή, ηλεκτρονικό και ανοικτό διαγωνισμό.

Τιμήθηκε από το ΥΠ.ΕΘ.Α «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» για τη συνεισφορά της στις Ένοπλες Δυνάμεις

0syn enosisΤιμήθηκε από το ΥΠ,ΕΘ.Α. η «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» για τη συνεισφορά της στις Ένοπλες Δυνάμεις με τη δωρεά ύψους 3.250.000 ευρώ, για την επισκευή και προμήθεια ανταλλακτικών τριών ελικοπτέρων Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, ώστε να καταστούν πλήρως επιχειρησιακά ενεργά.

Στην Ύδρα για τα «ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ» ο Φώτης Κουβέλης

0YDRAΣτην Ύδρα παραβρέθηκε, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στα «Μιαούλεια», εκδηλώσεις αφιερωμένες στη ναυτική πολεμική δράση του Ανδρέα Μιαούλη και των άλλων Υδραίων Ναυμάχων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter