Σαβ03232019

Last updateΣαβ, 23 Μαρ 2019 7pm

ΕΛΛΑΔΑ

Χρηματοδότηση από τη γ.γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για εγκατάσταση και λειτουργία μονάδας αφαλάτωσης στην Ιθάκη

0monadaΤο πλέγμα των νησιωτικών πολιτικών που αυτή η Κυβέρνηση έχει εφαρμόσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αγγίζει όλα τα νησιά, τους κατοίκους τους και στοχευμένα απαντά στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Ν. Σαντορινιός: Η νησιωτική πολιτική δεν είναι μόνο διακηρύξεις. Είναι οι πράξεις που ως κυβέρνηση υλοποιούμε για την βελτίωση της προσβασιμότητας και της ανάπτυξης των νησιών μας

0SantoriniosΑπό το βήμα της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Επιτροπής Νήσων της CPMR που πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα στις 21-22 Μαρτίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός τόνισε ότι οι νησιωτικές πολιτικές πρέπει να είναι μέρος μιας ενιαίας και ουσιαστικής ευρωπαϊκής πολιτικής.

Το ΒΕΠ στηρίζει την προσπάθεια Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας

0ΒΕΠΟ Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Ανδριανός Μιχάλαρος στην ημερίδα με θέμα τη Παραγωγική Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης που διοργάνωσε το Κέντρο Καινοτομίας για την Ναυπηγοεποσκευαστική Βιομηχανία και την Αξιοποίηση των Θαλάσσιων Πόρων, την Τετάρτη 20/3/2019 στο Δημαρχείο Περάματος, στην τοποθέτηση του επεσήμανε:

Tη στρατηγική Yπ Τουρισμού για την προσέλκυση νέων επενδύσεων παρουσίασε ο Γ.Τζιάλας

0strategyΤην στρατηγική του υπουργείου Τουρισμού για την προσέλκυση νέων επενδύσεων στον ελληνικό τουρισμό παρουσίασε ο γενικός γραμματέας τουριστικής πολιτικής και ανάπτυξης, Γιώργος Τζιάλλας, στην 30η Διεθνή Έκθεση των Καννών MIPIM.

Επιμορφωτικά σεμινάρια από τον Ο.Φ.Σ.Ε.

0omada aigaioyΟ Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών Ελλάδος (Ο.Φ.Σ.Ε) συνεχίζει, μετά από 30 χρόνια, να συμβάλει ανθρώπου με την θάλασσα και στην μέσο θαλάσσιας συγκοινωνίας.

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γ.σ. του ΕΣΠ

0ΜανεσιώτηςΠραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 με επιτυχία η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, όπου εξετάστηκαν τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΠ για την χρονιά που πέρασε και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι επιχειρήσεις.

Απολογισμός έργου από τον Π. Κόκκαλη

0petros kokkalisΤον απολογισμό της πενταετούς θητείας του στο Δήμο Πειραιά ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Τοπική Οικονομική Ανάπτυξη, την Επιχειρηματικότητα και την Κλιματική Αλλαγή, παρουσίασε σήμερα στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά ο Πέτρος Κόκκαλης.

Φ. Κουβέλης: Οφείλουν να συγκλίνουν οι δυνάμεις που αυτοπροσδιορίζονται στη σοσιαλδημοκρατία

0KOYBELIS«Στις 27 Μαρτίου με έναν πολύ συγκεκριμένο και σαφή τρόπο θα γίνουν οι επισημάνσεις, που έχουν σχέση με τις συγκλίσεις και συνεργασίες, προκειμένου η προοδευτική πολιτική να είναι παρούσα, όχι μόνο με προσανατολισμό και τελικό στόχο τις ευρωεκλογές, αλλά συνολικότερα σε μια μακρύτερη πορεία, η οποία θα υπερβαίνει ακόμη και τις εθνικές εκλογές», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτης Κουβέλης

Κοινωνική προσφορά από την Aegean Speed Lines

0ΣίφνοςΗ AEGEAN SPEED LINES με το SPEEDRUNNER 3 υποστηρίζοντας τους κατοίκους της Σίφνου, μεταφέρει γιατρούς του Ομίλου Υγεία για τη διενέργεια δωρεάν ιατρικών εξετάσεων στο νησί.

Επίσκεψη της Πρέσβειρας του Ισραήλ, Irit Ben-Abba στα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου

0ΟΝΕΞΤα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου επισκέφθηκε την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019, η Πρέσβειρα του Ισραήλ, κ. Irit Ben-Abba.

ΣΒΑΠ: Όραμα της οικονομίας πρέπει να είναι η ανασυγκρότηση της παραγωγικής βάσης της χώρας

0ΣΒΑΠΗ ανάγκη στήριξης με κάθε τρόπο της ελληνικής βιομηχανίας σε μια κοινή προσπάθεια της πολιτείας και των επιχειρήσεων στην παραπέρα εκβιομηχάνιση της χώρας διαπιστώθηκε και στην χθεσινή συγκέντρωση των περιφερειακών οργανώσεων στο ΕΒΕΠ στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με πρωτοβουλία του ΣΒΑΠ και του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος.

ΑΝΕΚ LINES: Εθελοντική Αιμοδοσία για 13η φορά

0ΑΝΕΚ αιμοδοσίαΚαταδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι «η προσφορά είναι στο αίμα μας» η ΑΝΕΚ LINES, ευαισθητοποιημένη στο ζήτημα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ένωσε τις δυνάμεις της με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης» και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» & πραγματοποίησε την 13ή εθελοντική Αιμοδοσία, στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας στα Χανιά την Τρίτη 19/3.

Οι θέσεις του Ε.Β.Ε.Π. στην εκδήλωση της Ε.Ε., με θέμα: «Συζήτηση για το μέλλον της Βιομηχανίας - Industry 4.0»

0ΕΒΕΠ123Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, έχει σήμερα τη δυνατότητα να ανιχνεύσει μέτρα, τα οποία θα ενισχύσουν τη βιομηχανική πολιτική στη χώρα μας, πράγμα που αποτελεί και ζητούμενο της μεταμνημονιακής εποχής, καθώς επίσης θα διαμορφώσουν το μελλοντικό τοπίο στο πλαίσιο και της «4ης βιομηχανικής επανάστασης».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter