Παρ07112025

Last updateΠαρ, 11 Ιουλ 2025 9am

ΕΛΛΑΔΑ

ελίν: Νέα πρατήρια στο Δίκτυο και αυξημένες πωλήσεις σε πρατήρια, βιομηχανία, μαρίνες και θέρμανση για το πρώτο τρίμηνο του 2025

0FinancialΟ ενοποιημένος κύκλος εργασιών του Ομίλου ελίν ανήλθε κατά το α’ τρίμηνο του 2025 σε €589,53 εκατ. έναντι €701,93 εκατ. του α’ τριμήνου του 2024. Για την ίδια χρονική περίοδο, τα μικτά κέρδη του Ομίλου ανήλθαν σε €15,654 εκατ. έναντι €18,394 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του 2024, παρουσιάζοντας μείωση 15%, ενώ τα κέρδη προ φόρων, χρηματοοικονομικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε €6,832 εκατ. έναντι €8,846 εκατ. το 2024, παρουσιάζοντας μείωση 23%.

Μαθιός Πυρίμαχα Α.Ε.: Βελτίωση στα οικονομικά αποτελέσματα του 2024 – αισιοδοξία για το 2025

0Μαθιος SmallΗ Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Μαθιός Πυρίμαχα Α.Ε., που πραγματοποιήθηκε στο νέο showroom της εταιρείας στις 10 Ιουλίου 2025, αποτέλεσε ευκαιρία για ανασκόπηση των οικονομικών αποτελεσμάτων και συζήτηση για τον στρατηγικό σχεδιασμό.

Β. Κικίλιας για μεταναστευτικές ροές από Λιβύη: «Αν δεν αλλάξει κάτι, η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε πιο σκληρά μέτρα»

0kikilias«Αν δεν αλλάξει κάτι στο επόμενο χρονικό διάστημα, τότε η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε πιο αυστηρά και πιο σκληρά μέτρα» δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βασίλης Κικίλιας, στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100,3  αναφερθείς στην έξαρση των μεταναστευτικών ροών από τη Λιβύη προς την Κρήτη.

Το δίκτυο των υδροπλάνων επεκτείνεται εν πτήσει! Μετά την Πάτμο, η Hellenic Seaplanes ανοίγει τα φτερά της και για τη Σκύρο

0patmos25Το υδροπλάνο της Hellenic Seaplanes προσθαλασσώθηκε με ακρίβεια στον λιμένα της Σκάλας, ενώ ο Δήμαρχος Πάτμου, Νικήτας Τσαμπαλάκης, έγινε ο πρώτος επιβάτης αυτής της συμβολικής πτήσης.

Το ΝΕΕ για το yachting

0NEE25aΤο yachting έχει σημαντικές προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης στην Ελλάδα αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ΝΕΕ.

Κορκίδης: Αντίδοτο στον πληθωρισμό η περίοδος των θερινών εκπτώσεων

0korkides12Το Ε.Β.Ε.Π. ενημερώνει πως, την επόμενη Δευτέρα 14 Ιουλίου, ξεκινά ένα μεγάλο διάστημα τακτικών εκπτώσεων, που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 30 Αυγούστου και ενδείκνυται για «έξυπνες αγορές», όπου οι καταναλωτές με τον βεβαρημένο οικογενειακό προϋπολογισμό τους θα έχουν την ευκαιρία επιλογών μέσα από μια μεγάλη ποικιλία καταναλωτικών αγαθών σε χαμηλές τιμές.

Θέαμα από 60 σκάφη στην εκκίνηση με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα

0ΑναχώρησηΜε φόντο τον εμβληματικό ναό του θεού της θάλασσας, εκκίνησαν για το ταξίδι 605 ναυτικών μιλίων στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου τα 60 σκάφη που συμμετέχουν στον 5ο διεθνή αγώνα AEGEAN 600 με διοργανωτή τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ), συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής και την Olympic Marine και με την συμμετοχή της ROLEX, ως το επίσημο ρολόι της διοργάνωσης. Για μια ακόμη χρονιά οι εικόνες που πρόσφερε ο στόλος στους τυχερούς θεατές ήταν μοναδικές.

AEGEAN 600: Ζέσταμα με 25 κόμβους άνεμο και τελετή έναρξης με χρώμα ελληνικό

0Αιγαίο600 SmallΣτην φιλόξενη Olympic Marine του Λαυρίου ελλιμενίζονται ήδη τα 60 σκάφη που θα πάρουν εκκίνηση την Κυριακή 6 Ιουλίου (14.00) στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από τον Ναό του Ποσειδώνα στο εφετινό AEGEAN 600.

Ιωάννης Βρούτσης: «Το AEGEAN 600 μετατρέπει το Αιγαίο σε παγκόσμιο σκηνικό με φόντο την ιστορία μας»

0vroutsisΣτην φιλόξενη Olympic Marine του Λαυρίου ελλιμενίζονται ήδη τα 60 σκάφη που θα πάρουν εκκίνηση την Κυριακή 6 Ιουλίου (14.00) στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από τον Ναό του Ποσειδώνα στο εφετινό AEGEAN 600. Τα πληρώματα μετράνε ήδη αντίστροφα για το ταξίδι των 600 ναυτικών μιλίων και την Παρασκευή 4 Ιουλίου (12.00), θα έχουν την ευκαιρία, στον αγώνα προθέρμανσης (warm up race), να ελέγξουν τον εξοπλισμό τους και να εξοικειωθούν με τις πάντα απρόβλεπτες συνθήκες του Αιγαίου.

Β. Κικίλιας: «Όποιος νομίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί την κομματική σημαία ως ασπίδα είναι βαθιά νυχτωμένος – δεν είναι αυτό το DNA της παράταξης»

0kikilias«Αν κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να χρησιμοποιούν την κομματική σημαία ως ασπίδα, ως κουρτίνα, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Δεν είναι αυτό το DNA της Νέας Δημοκρατίας. Το DNA της παράταξής μας είναι άλλο», δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Βασίλης Κικίλιας, σχολιάζοντας την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και στους δημοσιογράφους Παναγιώτη Στάθη και Γιάννη Κολοκυθά.

Στ. Γκίκας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Διεκδικούμε “ζωτικό” προγραμματικό χώρο για τα νησιά, στο πλαίσιο των Διαρθρωτικών Ταμείων της ΕΕ»

0Gkikas25Στην σημαντική εκδήλωση του Ευρωκοινοβουλίου με θέμα: “Island Challenges: Resilience, and Connectivity“ (Προκλήσεις της Ανθεκτικότητας και της Συνδεσιμότητας στα Ευρωπαϊκά Νησιά), που διοργάνωσε ο πρ. Πρόεδρος της ΝΔ και Ευρωβουλευτής, Ευάγγελος Μειμαράκης, ως Αντιπρόεδρος του SEArica Intergroup (Seas, Rivers, Islands, Coastal Areas), προσεκλήθη και μίλησε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανος Γκίκας.

Β. Κικίλιας για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι - Κανείς δεν θα κρυφτεί πίσω από κομματικές σημαίες»

0kikilias«Δεν μπορεί να γίνεται ισοπέδωση, γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εγώ δεν μπορώ να το αποδεχτώ, ούτε για τα Τέμπη, ούτε για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ούτε για οποιαδήποτε από τις παθογένειες στην ελληνική δημόσια διοίκηση.

Ε.Β.Ε.Π.:Ώρα αφύπνισης για την Ε.Ε. η πάταξη των παράνομων εμπορικών πρακτικών τρίτων χωρών

0ΔΤ ΕΒΕΠ 01.07.2025 ΦΩΤΟΤο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς επισημαίνει πως η Ευρωπαϊκή Ένωση, για να αντιμετωπίσει τον αθέμιτο ανταγωνισμό, οφείλει να επανεξετάσει την πολιτική και τη μέθοδο επιβολής αντισταθμιστικών και αντιντάμπινγκ δασμών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter