Τετ05232018

Last updateΤετ, 23 Μαϊ 2018 11pm

poseidonia 2018

Αν και νησί, η Ιρλανδία είναι η λιγότερο ναυτική χώρα της Ευρώπης

container 8425Η Ιρλανδία μαζί με την Κύπρο, τη Μάλτα και τη Βρετανία (ακόμη...) είναι μια από τις τέσσερις νησιωτικές χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Μολοντούτο, είναι η χώρα που χρησιμοποιεί λιγότερο και από τις 27 εταίρους της στην ΕΕ τη θαλάσσια οδό στο εξωτερικό της εμπόριο.

«Κτυπήματα» από Ισλαμιστές και στη θάλασσα «βλέπει» το ΝΑΤΟ

natoΤο κώδωνα του κινδύνου για το ενδεχόμενο «κτυπημάτων» Ισλαμιστών και σε θαλάσσιους στόχους στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και όχι μόνο έκρουσε το ΝΑΤΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες από την τελευταία ενημέρωση στο Λονδίνο ο Βρετανός αντιναύαρχος του ΝΑΤΟ, Κλάιβ Τζόνστον, σημείωσε μεταξύ άλλων η τρομοκρατική οργάνωση επιχειρεί να χτίσει ναυτική δύναμη και να εξαπολύσει επιθέσεις σε κρουαζιερόπλοια ή εμπορικά πλοία στη Μεσόγειο χρησιμοποιώντας εξελιγμένα όπλα μέσω θαλάσσης.

Μεσόγειος: «Η θάλασσα των νεκρών» παράνομων μεταναστών;

lathrometanastes-italia-LΣυγκλονιστικοί είναι οι αριθμοί των επίσημα καταγεγραμμένων ... νεκρών παράνομων μεταναστών στη Μεσόγειο Θάλασσα την τελευταία τριετία όπως παρουσιάζονται σε έκθεση της Υπάτης Αρμοστείας του ΟΗΕ στην οποία μεταξύ άλλων τονίζονται και οι αιτίες της μαζικής προσπάθειας από χώρες της Β. Αφρικής και το ανατολικό «πέταλο» της Μεσογείου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter

captcha