Τρι05212019

Last updateΤρι, 21 Μαϊ 2019 7pm

Τίμησαν τα «εν αποστρατεία» στελέχη τους οι Μινωικές Γραμμές

0ΜινΟι Μινωικές Γραμμές πραγματοποίησαν την Κυριακή 19/05/2019 στο Cruise Ferry MYKONOS PALACE που βρισκόταν στο λιμάνι του Ηρακλείου, σεμνή τελετή για να τιμήσουν τους Αξιωματικούς και τα στελέχη των πλοίων τους που αποχώρησαν, μετά από πολύχρονη και σημαντική προσφορά στην εταιρεία, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσήλωση στο καθήκον και την ευσυνειδησία που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας.

Attica Group: Συμφωνία απόκτησης πλοίου

0ploioΣυμφωνία για την απόκτηση του Φ/Γ-Ο/Γ πλοίου Anglia Seaways από την εταιρεία DFDS, έναντι συνολικού τιμήματος 12.050.000 ευρώ τοις μετρητοίς συνήψε η Attica Α.Ε. Συμμετοχών (Attica Group).

Η SEAJETS υποδέχθηκε απόψε επισήμως στον στόλο της το WorldChampion Jet

0TΗ SEAJETS υποδέχθηκε και επισήμως απόψε στον στόλο της τον παγκόσμιο πρωταθλητή WorldChampion Jet, σε μια βραδιά αφιερωμένη στα εγκαίνια των νέων δρομολογίων του πλοίου, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει τα ταξίδια του στις 27 Απριλίου από τον Πειραιά για τα νησιά της Σύρου, της Μυκόνου, της Νάξου και της Σαντορίνης.

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η «Ημερίδα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης» με την υποστήριξη της ΑΝΕΚ LINES

0ΑΝΕΚ 1H ΑΝΕΚ LINES, φιλοξένησε με επιτυχία την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στο υπερσύγχρονο Συνεδριακό Κέντρο της, στα Χανιά «Ημερίδα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης», αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά έμπρακτα τη στήριξη πρωτοβουλιών στον άξονα της βιώσιμης και αειφορικής ανάπτυξης.

Μινωικές Γραμμές: Ολοκληρώνεται η διαδικασία τοποθέτησης scrubbers με το H/S/F FESTOS PALACE

0FESTOSΟι Μινωικές Γραμμές είναι η πρώτη εταιρεία στο χώρο της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας που εκσυγχρονίζει τα πλοία της με την εγκατάσταση συσκευών καθαρισμού καυσαερίων (SCRUBBERS) και συμμορφώνεται στο νέο κανονισμό καυσίμων του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) που έχει οριστεί για την 01/01/2020.

Πέντε βραβεία για την Attica Group στα Tourism Awards 2019

0VraΗ Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES & HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την βράβευσή της με 5 βραβεία στα Tourism Awards 2019, που διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications.

Attica Συμμετοχών: Κερδοφόρα «πλεύση» το 2018

0BLUE STAR DELOSΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Group (η "Εταιρία"), θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσεως 2018, τα οποία παρουσιάζουν ενοποιημένες Πωλήσεις Ευρώ 365,40 εκατ. έναντι Ευρώ 271,54 εκατ. στη χρήση 2017.

ΑΝΕΚ: Ο Ι. Μαλανδράκης νέο μέλος του ΔΣ

0ANEK LINESΗ ΑΝΕΚ γνωστοποίησε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, στη συνεδρίασή του της 22ης Απριλίου 2019, εξέλεξε,

Οικονομικά αποτελέσματα για το 2018 δημοσιοποίησε η ΑΝΕΚ

0ANEK LINESΗ Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης Α.Ε. (ΑΝΕΚ) ανακοινώνει τα αποτελέσματα της χρήσης από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2018 βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (ΔΠΧΑ):

Τέλος εποχής για την μετοχή των Μινωικών Γραμμών-Εκτός ΧΑ από αύριο

minoanΜε ανακοίνωση του το ΧΑ γνωστοποιεί ότι από την Μεγάλη Τρίτη οι μετοχές των Μινωικών Γραμμών τίθενται εκτός διαπραγμάτευσης. 

ΑΝΕΚ: Στις 22 Απριλίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 2018

0ANEK LINESΣτο πλαίσιο των υποχρεώσεών της και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η διοίκηση της εταιρείας "ΑΝΕΚ Α.Ε. "γνωστοποιεί το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2019, το οποίο έχει ως εξής:

Προς έκδοση εταιρικού ομολογιακού δανείου η Attica Group

0atticaGroupΤην ευνοϊκή συγκυρία στην κεφαλαιαγορά και την "όρεξη" των επενδυτικών χαρτοφυλακίων για ελληνικά assets σχεδιάζει να αξιοποιήσει η Attica Group. Η μητρική εταιρεία των Superfast Ferries, Blue Star Ferries και HSW εξετάζει να προχωρήσει στην έκδοση ομολογιακού δανείου με στόχο τη συγκέντρωση κεφαλαίων έως 175 εκατ.ευρώ, ενδεχομένως και υψηλότερα εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Γνωστοποίηση αλλαγής σύνθεσης Δ.Σ.

0ANEK LINESΗ "ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.” ενημερώνει το επενδυτικό κοινό

Τέσσερα βραβεία για τις Μινωικές Γραμμές

0A1Τέσσερις σημαντικές ανώτατες διακρίσεις απέσπασαν οι Μινωικές Γραμμές στο φετινό θεσμό των TOURISM AWARDS 2019, που πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπρή εκδήλωση την Τρίτη 09 Απριλίου 2019, στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Μινωικές Γραμμές:Ολοκληρώθηκε η οικολογική αναβάθμιση του H/S/F KNOSSOS PALACE

0MINOANΈπειτα από εργασίες οικολογικής αναβάθμισης στα ναυπηγεία της Μάλτας, επέστρεψε τη Δευτέρα 08 Απριλίου, στο λιμάνι του Πειραιά το πολυτελές H/S/F KNOSSOS PALACE, εξοπλισμένο με το υπερσύγχρονο σύστημα καθαρισμού καυσαερίων (SCRUBBERS).

Χρυσή διάκριση για την ATTICA GROUP στα LOYALTY AWARDS 2019

0BravioΗ Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES & HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει την Χρυσή διάκρισή της στα LOYALTY AWARDS 2019 που διοργανώθηκαν για 2η χρονιά από την Boussias Communications.

MIG: Απέρριψε προσφορές για την Attica Group

attica groupΑνακοίνωσε εξέδωσε η Marfin Investment Group (MIG) με αφορμή δημοσιεύματα του τύπου σχετικά με την διάθεση της συμμετοχής της στην «Αttica AE Συμμετοχών».

Attica Group: Τι απαντά στα περί πώλησης

attica groupΑπάντηση σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς έδωσε η Attica Group, με αφορμή δημοσιεύματα περί πώλησης της.

Μινωικές γραμμές: Ανακοίνωση προσφοράς για την αγορά μετοχών της εταιρείας

0MINOANΚατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση της 01/11/2018 των μετόχων της εταιρείας ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΕ, ελήφθη η απόφαση για τη διαγραφή (έξοδο) της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών (X.A.). Η σχετική απόφαση και το αίτημα διαγραφής έχουν ήδη υποβληθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Χρυσή διάκριση για την ATTICA GROUP στα GREEK HOSPITALITY AWARDS 2019

0ATTICA GROUPΗ ATTICA GROUP, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη χρυσή της διάκριση στα GREEK HOSPITALITY AWARDS 2019, που διοργανώθηκαν για 5η συνεχόμενη χρονιά από την ETHOS MEDIA.

Κινητικότητα στην ευρωπαϊκή ακτοπλοΐα- Η DP World εξαγόρασε την P&O Ferries

PO FerriesΗ DP World ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε την βρετανική ναυτιλιακή εταιρεία P & O Ferries και P&O Ferrymasters, αντί 421 εκατ. δολ. παρά την αβεβαιότητα γύρω από την Brexit.
Η αξία εξαγοράς αντιπροσωπεύει ένα δείκτη για το 2017 Enterprise Value/EBITDA της τάξης του 6,1.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter